Fotball

Kosovo vil lokke til seg norsk landslagsspiller

Kosovo-trener Albert Bunjaki var på Ullevaal under kampen mellom Norge og Finland og bekrefter at landslaget ønsker Valon Berisha.

Valon Berisha spilte for Norge mot Finland, men Kosovos landslagstrener ønsker at kantspilleren skal representere dem i VM-kvalifiseringen. Foto: NTB Scanpix

Til TV 2 sier landslagssjefen at han var på tribunen tirsdag for å studere Finland som kan bli Kosovos første motstander i VM-kvalifiseringen, men også for å se på Berisha.

Kosovo blir i mai offisielt medlem av FIFA og UEFA.

Les også

Over 23.000 tomme seter da Norge slo Finland i nitrist treningskamp

— Ja, og det er ganske mange aktuelle spillere i Sveits, Albania, Norge, Sverige, og Tyskland og så videre. Om de kommer til oss vet jeg ikke. Det får de bestemme selv, sier Bunjaki.

— Så fort Kosovo blir medlem av FIFA og UEFA, vil sannsynligvis alle spillere som har Kosovo-kobling ha muligheten til å spille for Kosovo.

Sagaen om Bersant Celina og hvilket landslag han skulle velge fikk mye oppmerksomhet i Norge. Stortalentet fra Manchester City har uttalt at han velger Kosovo. Andre spillere med bakgrunn fra Kosovo er blant andre Xherdan Shaqiri og Adnan Januzaj. (©NTB)

Les også

  1. City-spiller Bersant Celina nekter å fortelle hvorfor han vraker Norge

  2. NFF: - Celina krevde spilletid for Norge

  3. Celina avviser krav om spilletid

  4. Disse stjernene kan gjøre som Celina

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Finlands herrelandslag fotball
  3. Valon Berisha