Rosenborg-spiller er overrasket over Bendtners oppførsel

Alex Gersbach forteller hvordan stjernespissen fremstår i garderoben.

Nicklas Bendtner har blitt populær i Rosenborg-garderoben. Her takker han supporterne etter 1–0-seieren over Viking i april
  • Nicholas Bergh

Nicklas Bendtner er en spiller som vekker interesse i sportsmedier over hele verden. Det har ikke endret seg selv om han har byttet ut Arsenal og Juventus med Rosenborg.

Fredag har goal.com viet en artikkel til danskens tilværelse i Trondheim. Overfor nettstedet forteller Rosenborg-back Alex Gersbach at han er overrasket over Bendtners oppførsel i garderoben.

– Han er faktisk en veldig hyggelig fyr, og han er morsom. Han ler alltid, og han forteller alltid vitser, så han er veldig fin å ha i garderoben, sier Gersbach.

– Han har egentlig ikke et ego. Man forventer at en spiller som det er breial og arrogant, men han er en genuint hyggelig fyr, fortsetter den australske backen.

Rosenborgs Alex Gersbach roser Nicklas Bendtner.

– Den beste jeg har spilt med

Bendtner har scoret tre mål på på syv eliteseriekamper så langt. Toppscorer i serien er Stabæks Ohi Omoijuanfo med syv mål.

Bendtner har allerede blitt kritisert for sine prestasjoner, blant annet av tidligere Rosenborg-spiss Steffen Iversen, som beskrev dansken som «veldig, veldig oppskrytt» etter hjemmekampen mot Aalesund i april.

Les mer om Iversens kritikk her:

Les også

Steffen Iversen: – Bendtner er veldig, veldig oppskrytt

Alex Gersbach er imidlertid full av lovord om Rosenborgs spiss.

– Bendtner er den beste spilleren jeg har spilt med, slår han fast.

– Mediene laget mye oppstyr da han signerte, og de gjorde de rett i. Han er en spiller av høy klasse, og du kan se på trening og i kamper at han har spilt på et høyt nivå.

Selv har Gersbach fått fire kamper fra start for Rosenborg denne sesongen. Sist gang han var i aksjon var mot Aalesund i 5. runde.

Les også

Bendtner har kjøpt et av Trondheims dyreste hus

Helland: – Ikke en idiot

Skussmålene fra australieren er i tråd med det Bendtners andre lagkamerater har sagt tidligere.

– Til å være en så stor stjerne som han er, så er han veldig ydmyk. Han er ikke en stor idiot, som ryktene skal ha det til, sa for eksempel Pål André Helland til Adresseavisen i mars.

Selv har også dansken flere ganger gitt uttrykk for at han trives godt sammen med RBK-lagkameratene sine.

Lørdag møter Rosenborg Stabæk på Nadderud Stadion. Til den kampen er både Alex Gersbach og Nicklas Bendtner i troppen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering