Fotball

Forrens første møte med Molde: – Vet ikke hva jeg skal forvente eller hvordan jeg kommer til å reagere

Mandag står Molde-legenden for første gang på motsatt banehalvdel av MFK på Aker stadion. Det er vanskelig å prosessere, mener midtstopperen.

Vegard Forren kommer mandag til Molde som Brann-spiller. Det hadde han neppe sett for seg for et halvt år siden. Han sier til Romsdals Budstikke at det er vanskelig å vite hvordan han kommer til å takle situasjonen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

MOLDE: Vegard Forrens Molde-exit ble en av vårens mest omtalte saker i Fotball-Norge. Etter avskjedigelsen i Molde gikk turen videre til Brann, hvor midtstopperen umiddelbart har spilt seg til fast plass i midtforsvaret. Mandag vender han tilbake til Aker stadion, hvor han for første gang skal ta til høyre inne på stadion, og ikke venstre. Hjemmegarderoben byttes ut med bortegarderoben. Han innrømmer at det kommer til å bli spesielt.

– Det blir rart. Jeg har vært i bortegarderoben én gang før. Det var i forbindelse med testimonialkampen til Daniel (Berg Hestad, journ.anm.). Jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente eller hvordan jeg kommer til å reagere. Jeg har vært vant til å være på den andre siden. Men kamp er kamp. Jeg er der for å hente tre poeng, sier Vegard Forren til Romsdals Budstikke.

Les hele saken med abonnement