Fotball

Se studiosending før og etter Moldes treningskamp

Rbnett viser Moldes møte med russiske Krasnodar søndag – og lader opp til kampen med studiosending et kvarter før avspark.

Fredrik Aursnes var blant målscorerne da Molde slo Kongsvinger 4–0 i den første av tre treningskamper på Marbella.
  • Martin Brøste

MARBELLA: Søndag skal Molde spille sin andre av tre treningskamper under treningsleiren i spanske Marbella. Russiske Krasnodar er motstander i kampen som har avspark klokka 16. Opprinnelig avsparkstid var klokka 12, men oppgjøret er nå flyttet.

15 minutter før avspark blir det studiosending direkte fra Estadio Municipal Marbella. Her vil det komme gjester, samt bli vist høydepunkter fra øvrige kamper.

  • Les også: Som seksåring flyktet han fra krig i Kongo. Nå er Molde-spillerens liv et helt annet.

Sendingen ledes av Amedia, som har rettighetene til alle treningskampene norske lag spiller i Marbella gjennom sesongoppkjøringa. Rbnett viser Moldes kamper i samarbeid med Amedia, som står for produksjonen.

Det blir også muligheter for å se intervjuer av aktuelle aktører både før og etter kamp, samt i pausen.

Selve kampen kommenteres av Romsdals Budstikkes sportsleder Trond Hustad og sportsjournalist Martin Brøste.

Sendingene blir liggende på Rbnett i opptak.

Tøff russisk motstand

Molde får tøff matching i russiske Krasnodar. Lagget ligger foreløpig på andreplass i den russiske toppserien, som toppes av Zenit. Det er for øyeblikket vinterpause i den russiske vinterpause, og Krasnodar er i Spania i en drøy måned. Det sies at klubben er i Marbella med bortimot 60 spillere.

I høst vant de tre kamper i sin gruppe i Europa League, men endte likevel bak Getafe og Basel.

Molde møter russiske Rostov i den tredje og siste kampen på Marbella. Oppgjøret mot Mathias Normanns lag spilles onsdag 19. februar. Også her vil det være studiosending før og etter kamp.

Les mer om

  1. Molde FK