Rett i samtaler med agenten

<p>Matchvinner Nosa Igiebor reiste rett fra Åråsen for å snakke med agenten sin om fremtiden.</p>

Lillestrøm 20110803.Eliteserien fotball, Lillestrøm - Tromsø. Lillestrøm snudde 0-2 til 3-2 og vant eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Tromsø på Åråsen onsdag. F.v.: Lillestrøms Lunan Ruben Gabrielsen, Lars Kristian Eriksen, Nosa Igiebor og Björn Bergmann Sigurdarson.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
  • André Almløv

Nosa Igiebor scoret to mål og sørget for at det ble hjemmeseier 3-2 mot topplaget Tromsø. Etter kampen var spekulasjonene mange om dette var nigerianerens siste kamp på Åråsen som Lillestrøm-spiller. Overganger til både Rosenborg og israelske Hapoel Tel Aviv har vært nevnt. Selv ville han ikke snakke for mye om oppstyret og henviser til sin agent Atta Aneke.

— Jeg vil ikke snakke om overganger. De siste to kampene har jeg ikke vært meg selv på grunn av alle spekulasjonene. I dag bestemte jeg meg for å bruke gleden inni meg som motivasjon og glemme alt annet. Jeg skal snakke med agenten min nå. Jeg vet ikke om dette var min siste kamp for Lillestrøm. Alt kan skje, sier hovedpersonen selv.

Taus om RBK

20-åringen legger ikke skjul på at han ønsker seg til en større liga. Han vil derimot ikke svare på om Rosenborg er en aktuell klubb.

- Rosenborg er Norges beste lag og spiller i Champions League, men jeg lar agenten min prate med dem. Alle unge spillere drømmer om å spille i store europeiske ligaer, men jeg lar agenten min ta seg av alle forhandlinger. Jeg vil ikke miste konsentrasjonen og vil gjøre det så godt som mulig for Lillestrøm, sier han.

Ingen kommentar

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann var om mulig enda mer taus om den høyst sannsynlig nært forestående overgangen.

— Eneste vi vet er at han har kontrakt med Lillestrøm i ett og ett halvt år til, og det er vi veldig glade for. Vi har ingen kommentar til eventuelle forhandlinger som pågår, sier han.

Offensive bytter

Trener Henning Berg gjorde gode bytter i andre omgang som førte Lillestrøm inn i kampen. Ett av dem var å sette Nosa fra kanten inn sentralt på midten, samtidig som ungguttene Ohi Omoijuanfo og Mathis Bolly kom inn på hver sin kant.

— Vi måtte gamble og satte innpå mange offensive spillere. Moro at vi fikk betalt for det til slutt, sier Berg, som selvfølgelig er glad for at Nosa satte inn de to målene som ga en noe ufortjent seier.

- Tromsø var bedre enn oss i store deler av kampen, men da vi plutselig scoret kom vi inn i det og viste fantastisk moral da vi avgjorde mot slutten. Vi er kjempefornøyde med seier for vi spilte ingen god fotballkamp.

God dialog

For kort tid siden var det bråk på Åråsen med nettopp Nosa og Berg i hovedrollene. Nå virker det som om de to tilsynelatende har funnet tonen igjen.

— Nosa er ung og fra en annen kultur der de ofte sier ting vi her i trauste Norge reagerer på. Vi har en god dialog og forstår hverandre godt, sier Berg om forholdet til midtbanejuvelen.

- Det er ikke noe bråk mellom Henning og meg. Vi er gode venner, svarer Nosa.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk