Fotball

Ødegaard byttet ut i Real Madrid-tap

Vi fulgte Roma-Real Madrid direkte her.

ta7915a2.jpg

  • Torgrim Bakke

MARTIN-SHOW? Martin Ødegaard – her fra Santiago Bernabeu mens han varmer opp i pausen av La Liga-oppgjøret mot Almeria – får muligheten til å vise frem ferdighetene sine i Real Madrids sesongoppkjøring. Foto: NTB scanpix

Martin Ødegaard fikk sjansen fra start i Real Madrids nye manager Rafael Benitez sin første kamp som sjef, men kom aldri skikkelig inn i kampen de første 45 minuttene. Unggutten virker mest opptatt av å ikke gjøre noen store feil fremfor å ta noen store sjanser.Unggutten kom litt mer med i spillet utover i omgangen. Han oppsøkte mer rom og var mer involvert i Reals offensive spill. Men 16-åringen valgte ofte det sikre, og vi fikk se lite til Ødegaards kreative og smarte pasninger før han, og mange andre av lagkameratene ble byttet ut i pausen.

Roma var det farligste laget offensivt i starten av kampen i Australia.. Italierne hadde kampens største sjanse med en dobbeltsjanse etter litt over fem minutters spill. Først gikk ballen i tverrliggeren etter en corner før Real Madrid klarerte neste skudd på streken.

Italienerne skapte også flere farligheter i den første omgangen og var det beste laget de første 45. Etter pause gjorde begge lag mange bytter. Det gjorde utslag på spillet, som var meget tamt i starten av den andre omganen. Men Real Madrid ble bedre utover i omgangen og fikk sin beste sjanse i kampen mot slutten da Lucas Vasques ble spilt fri av Karim Benzema. Men Roma-keeper De Sanctis reddet skuddet.

Dermed gikk kampen til straffer. Der vant Roma 7-6. ## Real Madrid-Roma 0-0 (6-7 etter straffer)

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. AS Roma
  3. Martin Ødegaard