Fotball

- Den positive energien har blitt med

Trondheims-Ørn har sprudlet i dagene etter Ingebrigtsens første seier.

MANGLET TRØKKET: Trondheims-Ørn klarte ikke å få opp den nødvendige kvaliteten på spillet inne i 16-meterne. Der ville Vålerenga mest. Foto: Morten Antonsen

  • Mats Slaastad Birkelund

TRONDHEIMS-ØRN — KOLBOTN LØRDAG kl. 15.00:

Etter en tung åpning på sin trenergjerning i Trondheims-Ørn – med fem strake tap – fikk Kevin Ingebrigtsen endelig sin første seier sist helg.

Også for jentene på laget var det en så stor opptur at de har sprudlet på trening denne uka.

— Dette har vært den beste treningsuka siden jeg kom inn. Den klart beste. Det er noe med at den positive energien fra seieren sist ble med, konstaterer Ingebrigtsen.

Kevin Ingebrigtsen, sportslig leder i Trondheims-Ørn. Foto: Vegard Eggen

Har en sterk "drive"I dag tar Ørn mot tabellnabo Kolbotn til kamp. Laget som vinner får et solid overtak i kampen om sjetteplassen på tabellen – og kan kanskje også snuse på fjerde— og femteplassen.

Les også

Trondheims-Ørn hadde tapt fem på rad. I dag jublet de igjen.

— Det viktigste er at jentene kjenner på å få en positiv følelse til, sier Ingebrigtsen, som er optimist foran møtet med Kolbotn.

— "Driven" er sterk for å få gjenskapt opplevelsen fra sist. Det er mye morsommere vinne kamper enn å tape dem, konstaterer han.

Stor selvtillit

Etter den første trepoengeren på lang tid forrige helg, så gir Kevin Ingebrigtsen de samme elleve tilliten nå som da. Og han føler seg rimelig sikker på at laget hans skal levere sin andre fine kamp på rad.

— Jeg har en veldig selvtillit på at vi skal klare å levere en god prestasjon igjen, sier Kevin Ingebrigtsen.

  1. Les også

    Trondheims-Ørn tapte for dumpekandidat

  2. Les også

    - Hadde nesten glemt hvordan det var å vinne

Les mer om

  1. Trondheims-Ørn