Tettey: − Kroatia må sovne for å tape poeng

De norske spillerne har liten tro på EM-hjelp fra Bulgaria.

AD2Q0458-20151010-181707-2929D4.JPG

ULLEVAAL (Aftenposten): Norge gjorde jobben mot Malta og kan sent lørdag kveld være klare for EM i Frankrike neste sommer.

Da må Kroatia avgi poeng hjemme mot Bulgaria.

Den kampen følger du direkte her

Etter å ha gitt intervjuer til media hastet den norske troppen til spillerhotellet i Lillestrøm. Der skal de spise middag og følge Kroatia-kampen.

Kroatia er for gode

Spillerne har imidlertid liten tro på en håndsrekning fra Bulgaria.

— Personlig tror jeg ikke det. Jeg tror Kroatia må sovne for å tape eller avgi poeng. Alt kan skje i fotball, men Kroatia har for gode enkeltspillere til ikke å slå Bulgaria på hjemmebane, sier målscorer Alexander Tettey.

Hva er det første du vil si til deg selv hvis dere går til EM?

− Da blir jeg utrolig glad. Det har ikke skjedd siden 2000. Det blir jubel og lykkerus, fastslår Tettey.

Elabdellaoui: − Det blir tøft

Heller ikke Omar Elabdellaoui tror på bulgarsk poeng mot Kroatia.

− Jeg tenker ikke så mye på det egentlig. Jeg tipper at Kroatia gjør jobben og at vi må tenke på Italia. Det blir en veldig tøff kamp, og vi må spille opp mot vår beste landskamp alle mann for å få et resultat der, men alt er mulig, sier Olympiakos-spilleren.

Umiddelbart etter Malta-kampen ble fokuset rettet mot Italia-kampen i Roma på tirsdag. Hvis Norge vinner der, kan ingen hindre EM-deltagelse.

− Nå skal vi ha vanlig middag etter kamp som vi pleier, og så får vi kanskje fulgt kampen litt etter det. Vårt fokus er nå på Italia-kampen, og ikke den som spilles i kveld, sier Martin Ødegaard.