Målløs King etter cupsuksessen

Joshua King spilte hele kampen, men greide ikke å gjenta suksessen fra FA-cupen da Blackburn så vidt greide 1-1 borte mot Cardiff tirsdag.

Joshua King (til v.) spilte 90 minutter, men greide ikke å gjenta målsuksessen fra FA-cupen da Blackburn møtte Cardiff tirsdag.

King gjorde hattrick og skaffet straffe da Blackburn tok seg til kvartfinale i cupen med 4-1-seier over eliteserielaget Stoke lørdag. Tirsdag kunne laget nærmet seg kvalifiseringsplass med seier i Wales, men i stedet holdt det på å bli tap.

Sean Morrison ga Cardiff ledelsen i det 84. minutt, men Kings spissmakker Rudy Gestede utlignet i siste minutt. King hadde sjansen til å avgjøre på overtid, men traff ikke mål med sin nikk fra god posisjon.

Derby klatret til opprykksplass med 3-3 borte mot Rotherham etter å ha ligget under med to mål et stykke ut i annen omgang. Tom Ince (2) og Darren Bent scoret for Derby, som i likhet med lederlaget Bournemouth og tredjeplasserte Middlesbrough har 59 poeng.

Middlesbrough går til topps med poeng borte mot Birmingham når den 31. serierunden i mesterskapsserien fullføres onsdag.

I tirsdagens siste kamp tok nestjumbo Wigan tre viktige poeng med 1-0 borte mot Reading i en kamp som ble blåst av først etter 12 minutters tilleggstid. Jason Pearce scoret målet i første omgang.

Wigan har nå bare seks poeng fram til rett side av nedrykksstreken. (©NTB)