Fotball

Effektive minutter

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=278169&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#278169" target="_blank">TIL — Slaven 2-1:</a></strong> Snudde 0-1 til 2-1 på to minutter.</p>

TROMSØ 20090730:TIL's Sigurd Rushfeldt i duell med Csaba Csizmadia under Europa League kampen mellom Tromsø og NK Slaven i Tromsø torsdag kveld. Foto: Rune Stoltz Bertiniussen / SCANPIX
 • Tobias Stein Eilertsen
  iTromsø

ALFHEIM: Uten å ha hatt en eneste målsjanse i kampen fikk Slaven straffespark etter 37. minutter. Tore Reginiussen felte Bojan Vrucina på vei igjennom. Nikola Safaric gjorde ingen feil fra 11 meters merket, og TIL måtte gå til pause på 0-1 etter å ha dominert banespillet og brent to store sjanser. Lindpere skjøt rett i keeperen alene på vei igjennom, mens Sigurd Rushfeldt headet på innsiden av stolpen og ut.

I 2. omgang begynte Slaven å spille bedre og virket å ha grei kontroll, uten at de selv skapte noe. Men så, i det 67. minutt dukket Morten Moldskred opp. Tore Reginiussen var fremme og brøt på løp framover, fant Lars Iver Strand som så Moldskred i bedre posisjon på 10 meter. Iskaldt plasserte sunnmøringen ballen i lengste hjørne og utligningen var et faktum.

Da hadde TIL ikke greid å skape noe de første 20 minuttene. Men bare to minutter senere gjorde de det igjen. Moldskred ble felt nesten ved hjørneflagget. Tommy Knarvik slo frisparket knallhardt mot første stolpe, og der dunket Sigurd Rushfeldt ballen opp i nettaket. De siste 20 minuttene var TIL nærmere 3-1 enn Slaven var 2-2. En full fortjent seier til hjemmelaget og et brukbart utgangspunkt før returoppgjøret i Kroatia neste uke. Likevel Slaven fikk seg bortemålet de trengte og det blir en tøff kamp.

Les også

 1. &ndash; Prikkfri kamp

 2. VIF snytt for to straffer

 3. Karabakh slo Honka

 4. Riise debuterte for Fulham

 5. Spissmangel krever handling

 6. &ndash; Et godt resultat

 7. &ndash; Trist farvel

 8. Dødballsjokket

Les mer om

 1. Europa League