Fotball

Ålgård nærmer seg faretruende nedrykk

Ålgård gikk på nok et tap på bortebane. – Vi kan ikke gi opp ennå, sier Tommy Bergersen.

Ålgård-trener Tommy Bergersen har ikke gitt opp tross nytt tap.
  • Håkon Norheim

Etter den svært så etterlengtede seieren mot Fana forrige lørdag var det en ny giv i Ålgård, og flere innad i klubben hadde tro på at det kunne gjøre som i 2005 og redde plassen. Borte mot bunnrival Grorud var det dessverre for Ålgård tilbake til gamle synder. Etter å ha vært det førende laget i store deler av kampen, var det utrolig surt å gå på et 0-2 tap. Trener Tommy Bergensen mener likevel ikke at dette var spikeren i kista.

— Det gjør naturligvis at det blir tøffere å klare det. I dag synes jeg vi gjør en god kamp. Guttene står på, og vi skaper like mye sjanser som de. Dessverre er vi ikke vasse nok på siste tredjedel, sier Bergersen.

Fotballsesongen 2014 har vært et eneste stort mareritt for Ålgård. Før sesongen hadde de en målsetting om å greie topp fem, men med kun 11 poeng på 17 kamper går det mot et forsmedelig nedrykk. Ålgård har faktisk ikke tatt et eneste poeng på utebane i år, og om ikke de snart begynner å gjøre det er de farlig nærme tredjedivisjonsspill i 2015. På lørdag venter nok en bunnrival. Da er det bortekamp mot Stord.

— Det er et veldig surt tap, men vi kan ikke grave oss for langt ned. For øyeblikket må vi bare gjøre det beste ut av situasjonen, det er enda mye som kan skje. Vi kan ikke gi opp enda, forteller Bergersen.

Kampfakta:

Grorud-Ålgård 2-0 (1-0)

Grorud kunstgress

Mål: 1-0 Faysal Ahmend (11) 2-0 Jonas Mebrathu Tekle (75)

Dommer: Sulman Hussain, Manglerud Star Fotball, IL

Gule kort: Martin Håland, Ålgård.

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. Grorud IL
  3. Ålgård FK