Fotball

Hareide om Eikrem: - Han var den beste spilleren i Norge

Treneren tror Eikrem blir landslagsspiller igjen etter overgangen til Malmö.

  • Trond Hustad
    Rbnett
KLAR FOR MALMÖ: Magnus Wolff Eikrem skal spille for det svenske storlaget.

MOLDE (Rbnett): Åge Hareide har lenge ønsket seg Magnus Wolff Eikrem til Malmö. Treneren var strålende fornøyd etter presentasjonen mandag.— Magnus er en spiller jeg alltid har likt. Han var veldig sentral de to sesongene Ole Gunnar Solskjær tok seriegull i Molde. Da var Magnus den beste spilleren i Norge, mener Hareide.

Han tror Eikrem vil få en opptur i Malmö-drakta etter en tung periode på benken og tribunen i Cardiff.

— Magnus kommer til å bli aktuell for det norske landslaget igjen, det er jeg ikke i tvil om. Jeg er veldig glad for at han valgte oss, etter at flere andre klubber har vært inne i bildet de siste månedene. Dette er bra for Magnus, for Malmö, for norsk fotball og for landslaget, sier Hareide mens Eikrem blir intervjuet av svenske journalister i presserommet på stadion.

Den største i Skandinavia

Treneren er sikker på at Eikrem blir en viktig spiller for hans svenske mesterlag.

— Magnus er veldig kreativ, og det behøver vi i laget vårt nå. Han er en boksåpner som vil bety mye for angriperne våre. Både han og Jo Inge (Berget) er drivende og flinke til å utnytte offensive rom. Detter kommer til å bli veldig bra, sier Hareide til Rbnett.

Eikrem har signert en treårsavtale med Malmö.

— Det er den største klubben i Skandinavia akkurat nå, så det var egentlig et ganske enkelt valg. Det er en veldig stor klubb med fantastiske supportere. Jeg vil hjelpe MFF til å bli enda bedre enn i fjor. Det er en tøff oppgave, men vi må ta den. Jeg er en vinner som elsker å vinne, sier Eikrem til klubbens hjemmesider.

Les mer om

  1. Malmö FF
  2. Åge Hareide
  3. Magnus Wolff Eikrem