Dinamo Zagreb-spiller får 900.000 i bot etter kampen mot Molde

Dinamo Zagrebs Paulo Machado rekket fingeren til sine egne supportere.

Paulo Machado i duell med Eirik Hestad under kampen.

Dinamo Zagrebs Paulo Machado får en bot på 900.000 kroner etter at han viste fingeren til egne supportere i 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen mot Molde.

Les også

Hestad fyller 40 år i dag: – Jeg begynner å telle på knappene nå

Det var i 1-1 kampen mellom Dinamo og Molde tirsdag at portugisiske Machado ble buet på av egne fans. Han svarte da med å vise fingeren. Nå har den kroatiske klubben bestemt at spilleren får en bot på 900.000 kroner for oppførselen.

— Jeg gjorde en forferdelig feil, og jeg vil gjerne beklage overfor supporterne, presidenten, treneren, hele laget og familien min, sa Machado på en pressekonferanse.

— Det var et vondt øyeblikk. Jeg understreker at jeg beklager, og jeg vil vise på banen hvor mye jeg respekterer både Dinamo og klubbens fans, fortsatte han.

Hendelsen fant sted da portugiseren ble byttet ut etter 65 minutter i tredje runde av mesterligakvalifiseringen.

Lokale medier spekulerte i om Machado kom til å få sparken i klubben, noe trener Zoran Mamic avviste. Han sa at portugiseren kom til å bli værende, og måtte tåle konsekvensene av handlingen.

— Hele laget vil at Paulo skal bli værende, men han må selvfølgelig straffes for den skaden han har påført både laget og seg selv, sa treneren, før han la til at boten skal doneres til veldedighet. (©NTB)