Fotball

Cristiano Ronaldo presentert som Juventus-spiller: - Vil skrive historie

33-åringen ønsker seg mesterligasuksess i Torino.

Cristiano Ronaldo ankom legesjekken i Torino mandag morgen. Han ble presentert som Juventus-spiller mandag kveld.

Cristiano Ronaldo holdt ikke tilbake da han endelig ble presentert som Juventus-spiller mandag. Portugiseren vil lede klubben til mesterliga-suksess.

– Etter hva jeg gjorde i Manchester og Madrid, vil jeg også skrive historie i Juventus, sa Ronaldo under mandagens pressekonferanse.

– Mesterligaen er en veldig vanskelig turnering å vinne, men selvfølgelig vil jeg prøve å hjelpe, fortsatte den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren.

Ronaldo gleder seg til å ta fatt på karrierens neste steg i den tradisjonsrike klubben.

– Å signere for Juventus var et enkelt valg. Laget er av de beste i verden og er vant til å vinne, sa 33-åringen om den italienske mesteren.

Les også

Ronaldo-feber i Torino: Superstjernen har allerede fått en pizza oppkalt etter seg

– Annerledes

Landslagskapteinen ville ikke følge i fotsporene til andre fotballspillere i 30-årene som drar til Kina eller andre land hvor det kan vente voldsomme lønninger på tampen av karrieren.

– Jeg er forskjellig fra andre spillere som tenker at karrieren deres er over på min alder. Jeg vil vise at jeg ikke er som andre. Jeg er annerledes, lovet Ronaldo.

Rundt 300 Juventus-fans hadde møtt opp utenfor Serie A-klubbens medisinske senter da Cristiano Ronaldo ankom mandag morgen for legesjekk.

Les også

Fiat-arbeidere streiker etter Ronaldo-overgang

Dyr mann

33-åringen landet i Torino søndag kveld. Juventus annonserte ikke ankomsten av frykt for store folkemengder og kaos på flyplassen. Mandag hadde derimot 300 supportere ventet i flere timer for å få et lite glimt av den portugisiske angrepsspilleren.

«Cristiano, skaff oss Champions League-tittelen», ropte supporterne til Ronaldo, som svarte med å signere autografer.

De italienske seriemesterne betaler om lag 900 millioner kroner for Ronaldo, som scoret 44 mål på 44 kamper i alle turneringer i 2017/2018.