Fotball

Opplysninger til VG: CSKA Moskva med kjempebud på Bohinen

Storklubben fra den russiske hovedstaden ønsker å sikre seg Emil Bohinen (21).

KAN FORSVINNE: Emil Bohinen kan være på vei til Russland. Foto: NTB

  • Arilas Berg Ould-Saada, VG
Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Andreplassen i russisk Premier League har ifølge VGs opplysninger lagt inn et bud på et tosifret antall millioner kroner for midtbanespilleren.

Budet er på et såpass høyt nivå at det nå jobbes intenst på Nadderud med å forhandle for å se om man kan komme til enighet.

– Jeg kan bekrefte at det er noen som viser stor, konkret interesse for Emil, men ingenting er på nåværende tidspunkt klart, sier sportslig leder Torgeir Bjarmann i Stabæk til VG.

Det russiske overgangsvinduet er åpent helt til 25. februar.

Les også

Bohinen måtte ta ryktegrep: – Kan bli ganske skuffet

– Ingen kommentar foreløpig, sier Bohinen til VG.

– Jeg kan ikke kommentere alt, vi er på utkikk etter flere spillere, og hvis vi har noe konkret å melde, skal dere få vite det, sier sportssjef Andrey Movsesyan i CSKA Moskva til VG.

VG meldte i forrige uke at Molde hadde lagt inn et bud på 10 millioner kroner for Bohinen. Dette ble avslått av Stabæk, ettersom bærumsklubben ikke ønsket å slippe sin mest ettertraktede spiller til en konkurrent i Eliteserien.

– Molde er en spennende mulighet for meg. Og ja, jeg må si jeg er litt forundret over at Stabæk ikke har akseptert et såpass godt bud i disse tider, sa Emil Bohinen, som nylig var gjest i VGTV-programmet Silly Season:

Bohinen har levert 17 målpoeng fra sin midtbaneposisjon i Stabæk de siste to sesongene.

I fjor var han nær ved å bli solgt til en fransk klubb, men overgangen kollapset til tross for at representanter fra klubben hadde tatt turen til Bærum for å få på plass en avtale.

Bohinen var Stabæk-kaptein i to av de siste syv serierundene i 2020.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Molde22005236
3Vålerenga21104134
4Viking11003123
5Rosenborg10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Stabæk Fotball
  3. Emil Bohinen