Vidar sikret 1-0-seier - sendte Fløy til bunnstriden

Revansjerte seg fra sist helgs kollaps.

AVGJORDE: Carl Henrik Refvik. Her fra cupkamp mot Haugesund.
  • Kaare Lindboe

FLØY — VIDAR 0-1

Vidar revansjerte seg fra sist helgs felleskollaps i 2-5-kampen mot Fyllingsdalen, og med sin 1-0-seier i dag sendte de hjemmelaget Flekkerøy ned i bunnstriden.

Carl-Henrik Sirevaag Refvik scoret seiersmålet da han ble frispilt to minutter ut i 2. omgang, og bredsidet ballen inn i nettmaskene.

Vidar hadde hatt en god 1. omgang, men etter sidebytte kom hjemmelaget sterkt tilbake og Vidar fikk nok med å ri av stormen. De siste tjue minuttene jevnet det seg mer ut, og målscorer Refvik hadde en kjempesjanse like før full tid. Uten å lykkes.

Dette var en kamp for mannfolk, mente Vidars ex-trener Dag Olsen.

— Det var mange dueller og mye løping. Fløy fikk et par store sjanser i 1. omgang, og jobbet for å unngå bunnstrid. All honnør til våre egne som leverte utmerket innsats. 1-0 var greit nok, selv om kampen stod og vippet.

— Etter min mening leverte Emil Randulff en stor kamp i midtforsvaret, Andreas Haukland Westly var dirigenten på midtbanen, og Sigve Kleppa Christensen var prima i 1. omgang og rev opp Flekkerøy-angrepene, sier Dag Olsen.

Han tilføyer at på tross av at det var en tøff kamp, kom det kun ett gult kort – til Flekkerøy. Vidar slapp unna, og det var også et pluss for gjestene.