Fotball

Flau hjemmesmell for Real Madrid

Tapte andre kamp på rad i serien.

Gareth Bale fortvilte da Real Madrid tapte hjemme.

Real Madrid – Levante 1–2

Problemene tårner seg opp for Real Madrids hardt pressede trener Julen Lopetegui. Lørdag tapte Real Madrid for andre gang på rad i serien da Levante vant 2–1 på Santiago Bernabéu.

  • Fikk du med deg denne? Tidligere Liverpool-spiller refser Usain Bolt: – Jeg hadde følt meg som en tulling

Real Madrid er slett ikke i form om dagen. De liljehvite står med tre tap på rad (to i La Liga, én i mesterligaen) og er uten seier på sine fem siste kamper.

Neste helg går turen til Camp Nou for å møte erkerival Barcelona i El Clásico. Lopetegui måtte lørdag igjen svare på spørsmål om sin egen framtid.

– Det er det siste jeg tenker på. Jeg tenker bare på hvordan vi skal gi spillerne et løft, sa Real Madrid-treneren etter tapet.

Levante tok ledelsen allerede etter syv minutters spill ved José Luis Morales. Det var syvende gang denne sesongen at Real Madrid slapp inn kampens første mål. Seks minutter senere doblet de til 2–0. Denne gangen var det Roger Marti som scoret på straffespark.

Real Madrid hadde sine sjanser, og to ganger havnet avslutningene havnet i tverrliggeren før pause. Ikke lenger etter at Levante scoret sitt andre hadde de også en scoring inne, men etter at VAR hadde sin andre opptreden i løpet av 17 minutter, ble målet annullert. Casemiro headet i tverrliggeren, men Asensio var i offside på returen.

Da ble det med den ene hjemmescoringen til Marcelo etter pause, og det var ikke nok til poeng.

(©NTB)

Les mer om

  1. Real Madrid CF