Fotball

Aalesund har vært i kontakt med Solskjær om trenerjobben

AaFK har sjekket opp muligheten for om Ole Gunnar Solskjær kan tenke seg å ta over trenerjobben i klubben.

Aalesund sjekket ut mulighetene for å hente Ole Gunnar Solskjær. Slik Sunnmørsposten forstår det ga Solskjær ganske umiddelbart beskjed om at han ikke ville være aktuell for en AaFK-jobb.
  • Kristian Stenerud

AaFK er på jakt etter en permanent trenerløsning etter sparkingen av Harald Aabrekk. Slik Sunnmørsposten forstår det skal AaFK allerede ha sjekket ut muligheten for om Ole Gunnar Solskjær kunne tenke seg å bli Harald Aabrekks etterfølger.

— Jeg kommenterer ikke navn. Vi har egentlig ikke begynt på trenerjakten enda, sier AaFKs klubbdirektør Henrik Hoff på spørsmål om Solskjær-kontakten.

- Men for AaFKs del vil det vel være helt naturlig å sjekke om Solskjær kan være interessert?

— Jeg snakker ofte med Jim Solbakken (Solskjærs rådgiver), i hvert fall en gang i uka eller hver 14. dag. Men det blir helt feil av meg å kommentere navn nå, sier Hoff.

Sunnmørsposten har vært i kontakt med Solbakken, men han ønsker ikke å kommentere saken.

Ikke interessert

Solskjær er for tiden bosatt i Kristiansund, der han har holdt til siden han fikk sparken som Cardiff-manager. Siden han er arbeidsledig har mange AaFK-supportere drømt om at Solskjær skulle ønske å ta på seg AaFK-jobben.

Supporterne må forberede seg på å bli skuffet. Slik Sunnmørsposten forstår det ga Solskjær ganske umiddelbart beskjed om at han ikke ville være aktuell for en AaFK-jobb.

— Jeg kan ikke begynne å kommentere alle spekulasjoner. De eneste jeg kan snakke om er de som er vårt trenerteam nå, sier Henrik Hoff.

For øyeblikket er Trond Fredriksen hovedtrener og Karl Oskar Fjørtoft assistent. Etter seieren over Vålerenga loves de tid minst fram til sommeren. Dersom AaFK ikke får tak i en virkelig storfisk som de ønsker seg, er sjansen stor for at Fredriksen/Fjørtoft får sjansen permanent.

— Drømmen til alle parter er vel at dagens løsning skal vise seg å være en veldig god en. Drømmen for alle på Sunnmøre må jo være at to lokale karer får det til med AaFK, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

Les også

  1. Total isfront mellom Rekdal og Aalesunds direktør

  2. Skuseth: Snakk om jobbsøknad!

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt29179356253160
2Molde29176668392957
3Viking29166758471154
4Rosenborg29138856401647
5Lillestrøm2913794740746
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Aalesunds FK