Hans første møte med RBK var brutalt: Nå drømmer storsigneringen om reprise

Kristoffer Zachariassen har aldri spilt med flagget på brystet. Planen er at spill for Rosenborg skal oppfylle den drømmen.

– Jeg stortrives så langt, og jeg håper jeg er inne på laget. Det er det jeg jobber for. Men det er knallhard konkurranse. Dersom du ikke løper sokkene av deg på treningsfeltet så ryker plassen, sier Kristoffer Zachariassen.

Marbella: Det er 28. oktober 2001. Sju år gamle Kristoffer har sesongkort, eller «partoutkort» som det heter, på Brann Stadion. Og han er selvsagt på tribunen når Rosenborg må vinne i Bergen for å sikre seg nok et seriemesterskap. RBK leker med Brann, og Frode Johnsens hattrick bidrar til å strø ekstra salt i såret på bergenserne i 6–2 seieren.

– Det er det første minnet jeg har av Rosenborg. Jeg husker det var en monster-seier. Men altså, jeg var så liten den gangen og var egentlig ikke en Brann-supporter. Det var bare så gøy å gå på stadion. Og selvsagt var profilene på laget den gangen forbilder for meg i oppveksten. Cato Guntveit og Erlend Hanstveit og de gutta der. Jeg hadde plakater av de på gutterommet hjemme på Sotra, sier Kristoffer Zachariassen. Eller «Doff» som han kalles av alle.

Les hele saken med abonnement