Fotball

Mykjåland hadde tenkt å legge opp. Nå har hun fått et tilbud som gjør at hun kan snu

Champions League-klubb er interessert i å hente 29-åringen.

Lene Mykjåland hadde egentlig tenkt å legge opp etter denne sesongen. Nå har hun fått et tilbud som gjør henne usikker. Foto: NTB Scanpix

 • Marthe Ihle

Etter landskampen mot Sverige mandag, ble Lene Mykjåland (29) hyllet med blomster og ros for sin karriere, som tilsynelatende går mot slutten.

Les også

Hyllet av profiler og publikum: - Lene har kvaliteter få i Europa har

Etter å ha vært sikker på avgjørelsen om å legge opp, har hun nå fått et tilbud som gjør at den rutinerte midtbanespilleren vurderer å ombestemme seg. Det melder Kristiansand Avis.

— Dette kom plutselig på banen, og jeg må innrømme at det rokker ved avgjørelsen. Det er egentlig litt stressende, ettersom jeg har vært så trygg på valget, og allerede forberedt meg mentalt på et liv uten toppfotball, sier Mykjåland til avisen.

Det er den franske storklubben Paris Saint-Germain som er interesserte i å hente Kristiansand-jenta. PSG ligger hakket bak Lyon, Ada Hegerbergs klubb, som har dominert internasjonalt de siste årene.

— Det er såpass attraktivt at jeg føler det blir dumt å si nei før jeg vet helt sikkert hva det går ut på, sier Mykjåland.

SLÅTT AV PSG:

Les også

Lillestrøm-damene slått ut av mesterligaen etter stortap

Lene Mykjåland har altså vært en fotballspiller på toppnivå siden ungdommen. Hun har spilt store deler av karrieren i Røa, men hadde også et kort utenlandsopphold i USA i klubben Washington Freedom.

I det som skulle være de siste årene i karrieren, har hun vært i Lillestrøm. Sammen med LSK Kvinner har hun vunnet både cupen og ligaen.

 1. Les også

  Mykjåland og LSK med europabragd. Snudde mesterlig mot PSG

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  - En av de beste spillerne vi har hatt

 2. FOTBALL

  Stensland legger opp etter 144 landskamper

 3. FOTBALL

  Lene Mykjåland (29) legger opp: - Har ikke vært lett

 4. FOTBALL

  Hyllet av profiler og publikum: - Lene har kvaliteter få i Europa har

 5. FOTBALL

  Rike bakmenn i Jerv og Arendal

 6. FOTBALL

  Skulle krone karrieren med nytt gull: Her bæres Mykjåland ut på båre