Fotball

PSG-treneren: - Blir alltid overrasket når Zlatan bommer

Laurent Blanc tror på en mer effektiv Zlatan Ibrahimovic i returoppgjøret mot Manchester City.

FRUSTRERT: Zlatan Ibrahimovic bommet på flere muligheter i den første kvartfinalen mot Manchester City.

Zlatan Ibrahimovic misset flere gode muligheter, deriblant et straffespark, i det første mesterligaoppgjøret mot Manchester City. PSG-trener Laurent Blanc tror svensken slår voldsomt tilbake.

Det står 2-2 foran det andre og avgjørende møtet mellom de to lagene i mesterligaens kvartfinale. For PSG ligger mye av presset på Ibrahimovic, og at han skal ha en bedre kveld enn i første kamp i Paris.

  • 28 nasjonaliteter involvert: Her kommer de fleste CL-stjernene fra

— Vi blir alltid overrasket når Zlatan bommer på sjanser, sier Blanc.

— Men ikke glem at tross sjansene han bommet på, så var det han som gjorde vårt første mål. Det var kanskje ikke et slik mål han hadde tenkt å gjøre, men det var fortsatt et mål, fortsetter treneren.

Scoringen kom etter en stygg forsvarstabbe av de lyseblå.

Tøff med seg selv

TROR PÅ ZLATAN: PSG-trener Laurent Blanc.

I hjemlig serie er seieren sikret og Zlatan bøtter inn mål. For spissen er det mesterligafinale som betyr noe nå. Der har han aldri vært før. — Som dere vet er han en spiller som er veldig, veldig tøff med seg selv. Jeg er sikker på at han er motivert til å vise noe annet i morgen, spesielt når vi snakker om effektivitet, sier Blanc.

— Men det går ikke an å stille spørsmål ved Zlatans effektivitet om man ser på statistikken hans. I den første kampen skapte han sjanser og scoret mål. Jeg håper bare han får like mange sjanser nå. Jeg tror ærlig talt at om han får like mange sjanser, kommer uttellingen til å bli mye bedre, hevder den franske treneren.

Real med press

I tirsdagens andre kvartfinaleoppgjør mellom Real Madrid og Wolfsburg har vertene fra Spania presset på seg. Det første møtet i Tyskland endte 2-0 til vertene.

— Vi kommer ikke til å bry oss selv om det er 80.000 Real-fans på tribunen. Vi vet hva det vil si å møte Real Madrid på Santiago Bernabéu, og vi har stor respekt for dem, men jeg mener at vi også fortjener respekt etter det vi gjorde i den første kampen, sier Wolfsburg-trener Dieter Hecking.

- Vi har allerede vist én gang at vi kan irritere dette utrolige laget, fortsetter han.

(©NTB)

Les også

  1. 28 nasjonaliteter involvert: Her kommer de fleste CL-stjernene fra

  2. Spanske medier med nådeløs Real Madrid-slakt: - Dårlig, dårlig, dårlig

  3. Real Madrid-stjernens flaue filming fikk Twitter til å koke

  4. Zlatans agent er rasende etter dopingbeskyldninger

  5. Celtic-legende Dalglish støtter Deila foran hatoppgjøret

Les mer om

  1. Champions League
  2. Zlatan Ibrahimovic
  3. Paris Saint-Germain