Kapteinen: - Håper Holmar blir i RBK

Tore Reginiussen ser gjerne at islendingen blir hans faste makker i midtforsvaret.

Holmar Örn Eyjolfsson får skryt av Rosenborgs-kaptein.
  • Petter Rasmus

Reginiussen startet sesongen i tospann med Stefan Strandberg, men i tre av de fire siste kampene har lagkapteinen hatt Hólmar Örn Eyjólfsson ved siden av seg i midtforsvaret.

Og samarbeidet har åpenbart fungert umiddelbart. Sammen har de bidratt til å holde nullen i to bortekamper på rad. Nå er han full av lovord om sin nye makker.

– Det har fungert bra. Hólmar er flink til å snakke og flink til å ta ansvar. Han er rett og slett en veldig bra spiller som er enkel å spille med, sier lagkapteinen.

Islendingen gjengjelder skrytet fra Reginiussen.

— Jeg liker virkelig å spille med Tore. Vi forstår hverandre godt, og kan sette linja høyt fordi vi begge er ganske raske. Det har gått bra for oss, sier han.

Vil utvikle samarbeidet

Selv om Reginiussen presiserer at de to ikke har spilt veldig mye sammen så langt, er han trygg på at Eyjólfsson vil være en god makker også på lenger og mer permanent basis. Derfor håper han at islendingen blir værende i klubben også etter at kontrakten hans går ut til sommeren.

– Som jeg ser det, har Hólmar det meste som midtstopper. Jeg håper at han blir med videre, så vi kan utvikle samarbeidet vårt. Det tror jeg kan bli veldig bra. Jeg ser gjerne at han blir min makker også ut over neste sommer, sier Tore Reginiussen.

Ikke hørt fra RBK

Når svaret på om Eyjólfsson blir værende i klubben kommer, er fortsatt uvisst. Men selv hevder islendingen at han gjerne forlenger kontrakten.

— Det vil være vanskelig for meg å dra fra Rosenborg. Jeg er fast på laget i øyeblikket, og føler tillit. Det føles riktig å være her. Men jeg har altså ikke fått et nytt tilbud ennå, og ting kan skje fort i fotball, sier han.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk