Castro og Fridjonsson spisser mot Sandnes Ulf

Lars Bohinen stiller med mye av det samme mannskapet som slo Rosenborg ut av cupen på onsdag. Urokråka Pape Habib Gueye er tilbake i troppen og starter på benken.

Holmbert Fridjonsson fortsetter som spiss på topp sammen med Nklas Castro.
  • Sveinung Nedregrotten

Det var en kraftanstrengelse av dimensjoner da AaFK slo ut selveste Rosenborg av cupen etter ekstraomganger og straffespark på Lerkendal på onsdag.

Mange av AaFKs spillere sleit med kramper og nærmest haltet rundt mot slutten av kampen da kvartfinalen ble sikret.

To endringer

Dermed var det kanskje forventet at Lars Bohinen ville gjøre flere endringer på mannskapet til dagens kamp mot Sandnes Ulf, men Bohinen velger å skifte kun to mann.

Oddbjørn Lie kommer inn for Ståle Steen Sæthre i forsvaret og Jørgen Hatlehol erstatter Sondre Fet som høyre kant. Det betyr også at Niklas Castro og Holmbert Fridjonsson fortsetter som spisspar.

Holmbert Fridjonsson og Niklas Castro får fornyet tillit på topp av Lars Bohinen.
Les også

Bohinen etter sjokkseieren mot RBK: – Det er smått uvirkelig. Det er helt utrolig

Urokråka Pape Habib Gueye, som nærmest har hatt sin egen private streik gående den siste uken, og som dermed har vært utilgjengelig til kampene mot Raufoss og Rosenborg, har bedt spillere og trenere om unnskyldning og er tilbake i kamptroppen til AaFK. Gueye starter på benken.

Sandnes Ulf har tatt 17 poeng så langt i årets sesong og ligger på niendeplass på tabellen. Faktisk har laget vært bedre på bortebane enn hjemme i år, og er ubeseiret på fremmed gress (2-4-0). Tilsvarende kamp i fjor endte med solide 4-0 til AaFK.

Forrige gang AaFK imponerte i cupen med 4-0 mot Molde, ble det nedtur og tap mot Raufoss i seriekampen etterpå. Det blir spennende å se hvordan cupbragden mot Rosenborg vil slå ut. Greier AaFK å løfte seg til seriekamp mot ordinære Sandnes Ulf?

Dagens lagoppstillinger:

AaFK (3-5-2): Andreas Lie – Kaj Ramsteijn, Daniel Leo Gretarsson, Oddbjørn Lie – Jørgen Hatlehol, Erikson Spinola Lima, Izunna Arnest Uzochukwu, Aron Elis Thrandarson, David Olafsson – Niklas Castro, Holmbert Fridjonsson

Benken: Omenås, Grønner Carlsen, Gueye, Sæthre, Meade og Agdestein

Sandnes Ulf (4-3-3): Sahlgren - Bogdanoivic, Akinyemi, Heikkilä, Holmvik 82 - Kryger, Landu Landu, Kronberg - Ugwuadu, Kapidzic, Eriksen

Benken: Heigre, Dominguez, Erlien, Halgunset, Berntsen, Vallotto