Fotball

EM kan ryke for engelsk stjerne

Trøbbel for Roy Hodgson.

Daniel Sturridge kan miste plassen sin i den engelske EM-troppen. Lørdag tar Roy Hodgson ut sin 23 mann store tropp.
  • Kurt B.M. Haugli

I går trente ikke Daniel Sturridge med de andre engelske spillerne foran fredagens treningskamp mot Australia.

Nå er Roy Hodgson i tvil om Liverpool-angriperen, som har vist god form på tampen av sesongen, i det hele tatt blir med til EM.

Det har aldri vært tvil om talentet til Sturridge. Men han har også vært en spiller som har vært plaget av skader. Han mistet store deler av sesongen med Liverpool og det var først på tampen av sesongen han fikk vist frem seg selv som en meget god fotballspiller. En fotballspiller som England-sjef Roy Hodgson kan trenge når Three Lions skal til EM.

Les også

Denne spissduoen gir England håp før EM

Sliter med leggen

Flere engelske medier melder at Hodgson nå vurderer å utelate Sturridge fra den endelige engeslke troppen til EM. Det er en leggskade som plager Sturridge denne gangen. Dermed kan han ryke ut av troppen.

tb22ca3b.jpg

Sturridge er med i England-sjef Roy Hodgsons bruttotropp. Denne troppen skal reduseres med tre mann. Trolig blir troppen offentliggjort lørdag, dagen etter kampen mot Australia.Mannen som kan bli Sturridges erstatter i den endelige troppen er det unge supertalenten Marcus Rashford (18) fra Manchester United. Rashford som fikk sin United-debut så sent som i februar i år har blitt hyllet som en av de mest talentfulle engelske spillerne somer kommet opp de siste årene.

Kane skal hvile

Det er forventet at England-sjefen vil stille med et det som engelske medier kaller, et eksperimentelt lag, mot Australia.

Tottenhams superspiss Harry Kane skal hvile. Rashford får derfor trolig sin debut på det engelske landslaget i kampen fredag på Stadium of Light i Sunderland.

Les også

  1. Vardy dropper England-kamp for å gifte seg

  2. Seks dager endret alt for Uniteds stjerneskudd

Les mer om

  1. Fotball-EM
  2. Harry Kane
  3. Daniel Sturridge
  4. Roy Hodgson