Lingard åpner om tøff tid: – Jeg drakk ofte før jeg la meg

Den tidligere Manchester United-stjernen Jesse Lingard (30) innrømmer at han brukte alkohol for «å glemme alt som foregikk» i en vanskelig tid hos gamleklubben.

ÅPNER OPP: Jesse Lingard forteller om en tung tid i Manchester United.

Den 30-år gamle midtbanespilleren forlot Manchester United til fordel for Nottingham Forest i sommer. Han hadde da vært 22 år i klubben.

På tampen av United-karrieren var midtbanespilleren helt ute av laget, noe som skal ha vært tøft for Forrest-spilleren, noe han forteller i podkasten «The Diary of a CEO».

– Jeg trengte noe for å å berolige meg, så jeg drakk ofte før jeg la meg. Jeg hadde lyst til å glemme alt som foregikk, men det gjorde alt verre, sier Lingard.

30-åringen spilte 232 kamper for United og sier hetsen han mottok i samme periode var med på å påvirke prestasjonene hans.

– Man får enormt med hets når man ikke presterer på banen. Alt dette mens jeg allerede var langt nede mentalt. Det var en enormt vanskelig tid, der jeg følte hele verden var imot meg, sier Lingard.

Lingard forteller at moren hans Kirsty har slitt med depresjon over en lengre periode.

Han sier moren ofte tilbrakte dagene i sengen, og måtte til slutt bli innlagt på sykehus for behandling. På grunn av dette sier Lingard at han selv måtte ta vare på sine yngre søsken Jasper og Daisy-Boo.