Klopp: - Jeg har det siste ordet i alle overganger

Jürgen Klopp insisterer på at Liverpool ikke henter spillere mot managerens vilje.

SJEF PÅ ANFIELD: Jürgen Klopp har det siste ordet i alle overganger, forsikrer han.

Jürgen Klopp insisterer på at Liverpool ikke henter spillere mot managerens vilje.

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers uttalte seg i helgen om klubbens transferkomité, som foreslår spillere. Rodgers ønsket å erstatte Luis Suárez med Alexis Sánchez, men måtte til slutt takke ja til Mario Balotelli. Den samme Balotelli hadde Rodgers bare uker i forveien sagt at han ikke vil ha.

Les også

Rodgers ville ha Alexis Sánchez. Fikk Mario Balotelli.

Klopp erstattet Rodgers i oktober. Tyskeren er klar på at det er han, ikke den sterkt kritiserte transferkomiteen, som bestemmer hva Liverpool skal foreta seg på overgangsmarkedet.

– Noen ganger har min stab og jeg en idé om en spiller vi kjenner, men dersom jeg ikke ønsker at en spiller skal komme, kommer han heller ikke, sier Klopp.

– Dersom en spiller ikke passer vårt budsjett, kommer han heller ikke, understreker Liverpool-manageren.

– La oss si, som et eksempel, at vi henter Zlatan Ibrahimovic, som er blitt 35 år, og vi må betale 100 millioner pund, da bør jeg kanskje spørre om lov før jeg signerer ham, sier Klopp.

Les også

Liverpool-keeperen skrev under langtidskontrakt

Flanagan tilbake

Liverpool stiller trolig med et reservepreget mannskap i FA-cupomkampen mot Exeter onsdag. Jon Flanagan er ventet å gjøre comeback etter sin alvorlige kneskade, men starter ventelig på benken.

– Dersom ingenting skjer, starter han på benken. Han har vært ute i lang tid og dette er det første steget tilbake. Bare det å være tilbake i garderoben, ikke i dress, men treningstøy, er et viktig steg for han, sier Klopp.

Ingen Sturridge

En som ikke er med mot Exeter er den skadeforfulgte angriperen Daniel Sturridge, som ikke har vært i aksjon siden 6. desember.

– Absolutt ingen sjanse for Daniel, sier Klopp.

– Han har, igjen, hatt en treningspause på grunn av noen omstendigheter. Han har ikke trent med laget siden Newcastle-kampen. Dette er en situasjon der han ikke er oppe til vurdering (for spill), sier Liverpool-sjefen.

(©NTB)