Fotball

Skallet ned motspiller og trenerne utvist

<p><a href="/stat/index.jsp?stats=true&amp;type=kampfakta&amp;matchId=286019" target="_blank">Ranheim — TUIL 2-2:</a> I en høydramatisk kamp fikk Ranheim tre utvisninger hjemme mot Tromsdalen.</p>

Ranheims Martin Grønning ble utvist etter at han skallet ned Tromsdalens Eirik Erlandsen.
  • Birger Løfaldli
    Adresseavisen

Statistikksenter 1.divisjon:

  • tabellen | børs | toppscorer | kort | spillerfakta

Først ble Martin Grønning utvist etter å ha skallet ned Tromsdalen-back Eirik Erlandsen. Så ble både trener Per Joar Hansen og hans assistent Otto Ulseth vist bort fra banen etter å ha protestert kraftig på en omdiskutert situasjon i sluttminuttene.

Perlescoring

Ranheim klarte likevel å få med seg ett poeng med spill ti mot elleve i én time mot Tromsdalen.

Banens beste spiller Kenneth Dokken åpnet ballet med en perlescoring i krysset etter 27. minutters spill.

Deretter gikk det hett for seg. Martin Grønning havnet i klammeri med Tromsdalens Eirik Erlandsen, etter at Grønning først taklet motspilleren. Etter å ha skubbet i hverandre skallet Grønning ned Tromsdalen-spilleren og ble helt riktig vist av banen.

(Artikkelen fortsetter)

Ranheims-trener Per Joar Hansen ble vist bort fra benken etter at han hatt protestert kraftig på dommer Bjørn Hansens avgjørelse.(Foto: Vegard Eggen)

— Ødela for laget

— Det var en duell der jeg taklet, han ble sur og sparket meg. Jeg var borti ham med hodet og han falt. Jeg har aldri fått rødt kort før. Jeg ødela for laget, megir Ranheim-spilleren.

Tromsdalen tok over føringen i kampen og reduserte på straffespark åtte minutter etter hvilen.

Men de to byttene Ranheim gjorde før pause var nok til at blåtrøyene kom på offensiven på ny. Både Geir Holthe og Vegard Voll kriget seg sammen med lagkameratene inn i kampen. Det var derfor fortjent da Jo Sondre Aas fikk tak i Kenneth Dokkens skudd og satt ballen i mål etter 63 minutter.

Stormet langs sidelinjen

Det så ut til å gå mot Ranheim-seier. Aas fortsatte å produsere sjanser, men lyktes ikke med å få ballen i mål flere enn den ene gangen. Mot spillets gang utlignet Martin Nilsen for Tromsdalen fire minutter før slutt.

Etter scoringen gikk det fra hett til brennhet på Ranheim. Geir Holthe ble holdt i straffefeltet, men fikk ikke straffespark. Otto Ulseth reagerte med å sprinte ut av den tekniske sonen og klage på avgjørelsen. Per Joar Hansen smelte til mot dommeren. Begge ble vist bort fra banen.

Ba om unnskyldning

— Vi forlot området og slang med leppa. På bred nordnorsk sa jeg at de fikk se til å dømme. Jeg ba dommeren om unnskyldning etterpå. Jeg beklager, sier Hansen.

Begge må sannsynligvis se neste kamp fra tribunen. Det samme måte Martin Grønning og Kenneth Dokken. Sistnevnte fikk sitt tredje gule kort.

Men selv om Ranheim tapte to poeng i sluttminuttene, henger trønderne så absolutt med i tetkampen. Ettersom Fredrikstad tapte mot Follo, ligger Ranheim på tredjeplass, bare ett poeng bak andreplassen, med én kamp mindre spilt.

Video: Se høydepunktene fra Ranheim - Tromsdalen:

svp://95382?view=ap

Ranheim — Tromsdalen: Høydepunkter

Les også

  1. Sandstø: &ndash; Det kan bli kvalik

Les mer om

  1. Fotball 1. div