Fotball

Petter Vaagan Moen var førstevalget til LSK

<p><strong>HAMAR (<a href="www.h-a.no">h-a.no</a>):</strong> Får en sentral rolle.</p>

FotballEnglandFoto: Colorsport/DigitalsportNORWAY ONLY07.05.2011Football - Championship - Queens Park Rangers vs. Leeds UnitedPetter Vaagan Moen of QPR at Loftus Road)

  • Mattis Røhne

FotballSverigeFoto: Bildbyrån/DigitalsportNORWAY ONLY110918 Fotboll, Allsvenskan, Häcken - ElfsborgMagnus Haglund, tränare IF Elfsborg

Petter Vaagan Moen (28) hadde tilbud fra Nederland, Danmark, Sverige og flere klubber i Norge. Onsdag skrev han under for Lillestrøm .

– Det har vært viktig for meg å komme til en klubb der jeg kan få en rolle i laget der jeg kan få vist kvalitetene mine som fotballspiller, og i Lillestrøm er jeg tiltenkt den sentrale, offensive midtbaneplassen. Det er der jeg får fram potensialet mitt, mener Vaagan Moen, som har fått trøye nummer 10 i LSK.

Les også: Brann var aldri aktuelt

Han legger ikke skjul på at året i Queens Park Rangers har tæret på, og at det blir godt å komme til en klubb der han blir satset på.

– Sånn situasjonen er nå, er det viktig å få stabilitet og være i en fotballkultur jeg kjenner. Det er dette jeg trenger, og Lillestrøm er en stor og ambisjonsrik klubb, sier den tidligere HamKam-gutten.

Forsterkning i LSK

– Tenker du på å dra ut igjen?

– Så langt har jeg ikke kommet ennå. Nå skal jeg konsentrere meg om Lillestrøm. Jeg er hentet til klubben som en forsterkning, og jeg vet at det settes krav til meg. Å dra ut igjen er ikke noe hovedmål i seg selv, sier 28-åringen.

Magnus Haglund

LSKs nye trener Magnus Haglund er veldig glad for at han har sikret seg den tidligere QPR-proffen, og Petter har også fått et godt inntrykk av den LSK-treneren.

– Han er en jordnær og ydmyk trener som også krever mye, sier Petter om sin nye sjef.

Og svensken sier dette til NTB om Hamar-gutten:

– Petter har stått øverst på listen i lengre tid over de midtbanespillerne vi har ønsket oss. Vi har vært optimister hele veien, selv om du aldri kan være sikker. Vi får en veldig god midtbanespiller som er fantastisk på dødball. Han har dessuten tydelige ambisjoner, sier Haglund.

Petters kontrakt med LSK varer ut 2014-sesongen. Han har vært i tenkeboksen et par uker før han gjorde sitt endelig valg.

– Vi har hatt med en hedmarking å gjøre, og vi vet at det gjerne går litt tregt på Hedmarken noen ganger, så det har tatt litt før vi kom i mål, sier Lillestrøms sportssjef Torgeir Bjarmann til NTB.

– Vi er veldig glad for at Petter ønsket å fortsette karrieren hos oss. En fjær i hatten for oss, og viktig for vår vei tilbake til toppen av norsk fotball igjen, sier Bjarmann.

  1. Les også

    Vaagan Moen: - Brann var aldri aktuelt

  2. Les også

    Vaagan Moen presentert i Lillestrøm

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering

Les mer om

  1. Eliteserien