Fotball

Bryne tester seg mot fjorårets store overraskelse

Søndag spiller Bryne treningskamp mot Jerv i Sørlandshallen.

Gaute Larsen og Bryne FK gleder seg til søndagens treningskamp mot divisjonskollega Jerv.
  • Mats Haugland

Aftenbladet (Bryne): Gultrøyene fra Grimstad rykket opp til førstedivisjon før sesongen i fjor og overrasket stort. De endte på 5. plass på tabellen og spilte kvalifisering til eliteserien.

— Jerv blir en fin test for oss, og kampen vil gi oss gode svar på hvor vi står. Vi har hatt en god vinter med lite skader, og det har vært veldig bra trøkk på trening i det siste, sier Bryne-trener Gaute Larsen.

— Vi møter et godt lag med gode ballspillere. Vi har hatt en vinter med litt vanskelige baneforhold, men ingen kan utsette noe på tempoet, intensiteten og tilstedeværelsen til spillerne på trening så langt i vinter, sier Brynes kaptein, Bjørnar Holmvik.

Les også

Ekpo får ikke Bryne-kontrakt

Vil bygge videre på Ulf-kampen

Bryne har spilt fem treningskamper til nå i sesongoppkjøringen. De har slått Ålgård, Vidar og Frøyland og gikk på et stygt 1-4 tap mot Viking. For to uker siden spilte rødtrøyene 0-0 mot Sandnes Ulf.

— Jeg håper vi kan bygge videre på kampen mot Sandnes Ulf. I den kampen var det mye positivt, og vi var gode defensivt. Offensivt hadde vi en del å gå på, sier Holmvik til Aftenbladet.

Med kun én måned til seriestart kommer Larsen til å mønstre et godt lag i treningskampen.

— Vi kommer til å stille med et tilnærmet toppet lag, så gjenstår det å se om det blir det samme laget som vi stiller med i serien. Vi har jevn kamp om flere posisjoner, så det blir en fin mulighet til å få vise seg frem, sier Larsen.

Kampstart søndag er klokken 13.00.

Les også

  1. Bryne-sjefen fornøyd: - Mange spillere har tatt store steg

  2. De dro fra Viking og Bryne for å ta et steg opp

  3. Bryne-kapteinen: - Vi må ta drastiske grep

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. FK Jerv
  3. Bryne FK