Hevder suksess kan gi Solskjær gigantisk bonus

Hvis Ole Gunnar Solskjær skaffer Manchester United Champions League-billett neste sesong, får han 22 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

Ole Gunnar Solskjær fikk en perfekt start som Manchester United-manager.
  • 100% Sport

Lykkes Solskjær med å tette luka til topp fire på tabellen blir det fine gaver på familie og venner av Manchester Uniteds midlertidige manager neste jul.

Det er avisen Daily Mirror som skriver at Solskjær har en Champions League-bonus i avtalen sin. Nordmannen har i utgangspunktet kontrakt med Manchester United til mai 2019.

Hvis klubben ikke klarer å kvalifisere seg til den gjeveste klubbturneringen neste sesong skal klubben gå glipp av om lag en halv milliard kroner i inntekter. 22 millioner kroner blir dermed en liten pris å betale.

Da Solskjær tok over som manager etter José Mourinho skilte det elleve poeng til topp fire-lagene. Men etter lørdagens 5-1-seier over Cardiff og Chelseas overraskende tap mot Leicester er luka nede i åtte poeng.

– Vi må ta en kamp av gangen. Vi har tatt inn åtte eller ni poeng tidligere, men vi må ta et steg av gangen, sa nordmannen etter storseieren i debuten.

Nå venter to kamper på Old Trafford i romjulen (26. og 30. desember). De går mot Huddersfield og Joshua Kings Bournemouth.

(©NTB)