Fotball

Fagermo: - Burde hatt tre poeng

<p>Mener Odd var klart best, men var likevel fornøyd med ett poeng.</p>

Fotball 5. august 2012 , Tippeligaen , EliteserienOdd - VikingDag-Eilev Fagermo trener Odd Foto: Digitalsport

  • André Almløv

LILLESTRØM — ODD 1-1:

Etter å ha ligget under siden Petter Vaagan Moens frisparkperle i slutten av første omgang, fikk Odd til slutt lønn for strevet da innbytter Dag Alexander Olsen dukket opp to minutter før slutt og banket inn 1-1. Trener Fagermo mente Odd burde vunnet, men tok likevel til takke med ett poeng.

— Vi var klart best og burde hatt tre poeng. Men så lenge vi ligger under er jeg fornøyd med at vi tar ett poeng. Lagmoralen var veldig god og gutta jobbet knallhardt. Å klare ett poeng ble en seier for oss i dag, sier han.

Ikke sikre

Med syv poeng ned til kvalikplassen har laget nå litt pusterom, men Fagermo er klar på at det må flere poeng til for å være sikre. Kamper mot Hønefoss (h), Fredrikstad (b), Aalesund (h) og Tromsø (b) gjenstår nå før sesongen er over.

— Vi er ikke ferdige med bunnstriden ennå, i hvert fall ikke før vi har slått Hønefoss hjemme i neste kamp, legger Fagermo til.

God følelse

Dagens helt ble Dag Alexander Olsen. 23-åringen har fått lite spilletid på A-laget denne sesongen til tross for storspill og scoringer på B-laget.

— Jeg har spilt mye på B-laget og scoret mange mål så det var gøy å få sjansen her i dag. Jeg hadde en god følelse da jeg kom inn, og det var kjempegøy å få den viktige scoringen. Det kunne ikke blitt bedre, sier han, og håper trener Fagermo nå vil gi ham flere sjanser på A-laget.

— B-laget har et annet nivå, men det er ingen tvil om at han var viktig da han kom inn i dag, sier Fagermo om den tidligere Gjøvik-Lyn-spilleren med fortid i Tottenham og Valencia.

Les også

  1. Vaagan Moen savner kynisme

  2. Sterkt bortepoeng for Odd mot LSK

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt11003033
2Viking11003123
3Molde11002023
4Rosenborg10101101
4Vålerenga10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien