Fotball

Solskjær: - Hver kamp er en cupfinale

<p>Molde-manageren ber publikum kjenne sin besøkelsestid.</p>

Skien 20120923.Odd Grenland - Molde 0-0 i eliteserien i fotball på Skagerak Arena.Molde-trener Ole Gunnar Solskjær etter kampen. VG sin journalist, Knut Espen Svegaarden, til venstre.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIX
  • Lars Anders Vestad

Med seks kamper igjen å spille, topper Molde tabellen — ett poeng foran Strømsgodset, to foran RBK. Foran de tre gjenværende hjemmekampene, ber MFK-manager Ole Gunnar Solskjær publikum om hjelp.

- Jeg håper på mer oppslutning fremover, for hver kamp er en cupfinale nå. Vi fikk ikke den på Ullevaal, men jeg håper likevel publikum kjenner sin besøkelsestid. Dersom vi vinner hjemmekampene våre og én av bortekampene, skal det holde til gull , sier Solskjær til Rbnett.

Tilbake til Stuttgart-kampen

Etter Europa League-kampen mot Stuttgart torsdag, er det duket for ny seriekamp på Aker Stadion søndag. Da er motstander Sandnes Ulf. Med et tett kampprogram resten av høsten, var det én ting som gledet i tillegg til tre poeng etter Stabæk-kampen.

- Vi kom oss gjennom uten flere skader, det er positivt , sier han.

Skadeproblemene har heftet ved MFK-mannskapet denne høsten, men til Stuttgart-kampen håper og tror manageren at flere av spillerne som har vært småskadet er tilbake igjen for fullt.

— Pape (Diouf), Etzaz (Hussain), Davy (Angan) og Josh (Gatt) er sannsynligvis klare. Magne (Hoseth) tror jeg ikke rekker kampen, sier han.

Sparte Gatt

Hussain og Diouf fikk henholdsvis én omgang og fem minutter mot Stabæk. Gatt ble bevisst spart til Stuttgart-kampen.

— I dag trodde jeg ikke jeg kom til å trenge ham, så da ville jeg ikke risikere noe. Josh blir viktig for oss i høst, sier han.

Til tross for at MFK slapp inn tre mål mot Stabæk og aldri klarte å drepe kampen mot bunnlaget, er ikke Solskjær bekymret foran Europa League-kampen torsdag.

— Inngangen til den kampen blir en helt annen enn den vi hadde til Stabæk-kampen. Vi visste vi var bedre enn Stabæk dersom vi gjorde dette til en åpen kamp, sier han.

— Det er aldri kjekt å slippe inn tre mål, men så lenge vi scorer fire, så gjør det ingenting.

Les også

  1. Hattrick-helten signerer ny kontrakt med Molde

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt28178354233159
2Molde28175665362956
3Viking2815675546951
4Lillestrøm2813694437745
5Rosenborg28128853391444
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien