Fotball

Rennes gjentar Tettey-bud

<p>Rennes har ikke gitt opp jakten på Alexander Tettey.</p>

Fotball , 1. Juni 2009TippeligaenBodø/Glimt - RosenborgAlexander Tetty scorer , RosenborgFoto: Tor-Erik Eidissen , Digitalsport Digitalsport

 • Nils Christian Mangelrød

Den franske toppklubben Rennes skal ha lagt inn et nytt bud på 32 millioner kroner for Alexander Tettey.

Etter det Adresseavisen erfarer har nemlig Rennes nå i etterkant av Rosenborgs Europa-exit kommet på banen igjen med det samme budet de la inn tidligere i sommer.

Sist ville ikke Rosenborg engang prate med den franske klubben, da de ønsket å kjøpe midtbanespilleren for 32 millioner kroner. Allikevel prøver den franske klubben med samme sum igjen.

En av grunnene til Rosenborgs bastante avvisning var at de ønsket å beholde Tettey til spill Europa-ligaen i høst. Dit kom de aldri og potensielt har nå rundt 20 millioner i inntekter gått tapt, etter at klubben røk ut mot Karabakh forrige uke.

Det er mye penger i et år som er økonomisk svært presset for Rosenborg. Det spekuleres i om det fremtvinger flere spillersalg.

Tettey skal på sin side ha vært skuffet over at Rosenborg ikke engang vurderte budet fra Rennes sist. I mellomtiden har midtbanespilleren fått en strekkskade i låret og kan i verste fall være ute i seks uker. Spørsmålet er hvordan Rosenborg nå forholder seg til det nye budet.

Adresseavisen fikk ikke kontakt med sportslig leder Erik Hoftun i går kveld. Men tidligere på dagen hadde han følgende å si om at den franske storavisen L'Equipe skrev at Tettey var nær en overgang til Rennes:

– Jeg har ingen kommentar til Rennes-koblingen.

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Rosenborg har avslått Tettey-bud nummer to

 2. FOTBALL

  &ndash; Rennes i Trondheim søndag

 3. FOTBALL

  - Tettey nær Rennes

 4. FOTBALL

  - Kan ikke stole på RBK-folkene

 5. FOTBALL

  Nytt Rennes-bud på Tettey

 6. FOTBALL

  Forlot Lerkendal i skuffelse