Fotball

Uviss fremtid for Gunnarsson

<p>Men flere spillere har kontrakt med kontrakt hos Stabæk også neste år.</p>

Skien 20120916.Odd Grenland - Stabæk 1-2 i eliteserien i fotball på Skagerak Arrena.Stabæks Veigar Páll Gunnarsson etter eliteseriekampen i fotball på Skagerak Arena mellom Odd Grenland og Stabæk søndag kveld. Stabæk vant kampen 2-1.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Stian Rønningen

STABÆK-TROMSØ 0-1:

NADDERUD : Kampen mot Tromsø ble en reprise av et kampbilde som hjemmepublikummet har sett gang på gang denne sesongen. Stabæk hang godt med mot sin motstander, men der fotballkamper blir avgjort, inne i sekstenmeteren fremstår laget som tafatte.

— Jeg synes det er en jevn kamp, der sjansene er likt fordelt. Dessverre scorer motstanderen på sin store sjanse, og da taper vi kampen, sier trener Petter Belsvik til aftenposten.no.

Belsvik: - Typisk oss

Tromsø hadde riktignok flere store sjanser enn det vertene hadde. Stabæk største sjanse fikk Franck Boli med tre minutter igjen å spille. Dessverre for Boli gikk avslutningen på innsiden av stolpen. Typisk i følge trener Belsvik

— Det er typisk oss at den sjansen til Boli går på innsiden av stolpen. Jeg synes guttene hadde fortjent ett poeng her i kveld, mener Stabæks hovedtrener.

Ser mørkt ut

Belsvik uttrykte at han ikke har gitt opp å redde plassen i Eliteserien. Fortsatt finnes det en syltynn teori som kan gjøre at bæringene kan holde plassen på det øverste nivået i Norge.

Vi har ikke gitt opp enda, selv om det ser mørkt ut , sier Belsvik uten at det er nok til å overbevise pressekorpset etter kampen mot Tromsø.

Forrige gang laget rykket ned i 1.divisjon (2006) maktet laget å bygge opp et storlag ettersom de klarte å beholde en del spillere med erfaring fra Eliteserien, samt innkjøp av gode utenlandske spillere som hevet nivået.

Usikker fremtid

Dersom laget skal være i nærheten av å kopiere jubelsesongen i 1.divisjon må noe av det samme skje igjen, men til dette kreves det økonomiske midler, noe som mildt sagt har vært en mangelvare hos Stabæk de siste årene.

Tross den vanskelige økonomiske situasjonen klarte man å forsterke laget i det forrige overgangsvinduet som stengte før årets høstsesong.

13 spillere med kontrakt

Etter det aftenposten.no kjenner har 13 av spillerne i årets stall også kontrakt til neste år. Det er knyttet usikkerhet til om spillere som Christer Kleiven, Bjarni Eiriksson, Veigar Pall Gunnarsson og Hermann Stengel blir med videre i 1.divisjon.

Bjarni Eiriksson skal være i samtaler med klubben mens det fortsatt er uklart hva som skjer med Gunnarsson etter årets sesong. Etter kampen mot Tromsø hadde ikke Gunnarsson noe svar på om han returnerer til spill på Island eller om han fortsetter å spille i Stabæk.

Vi må bare bli ferdig med denne sesongen. Etter sesongen skal Stabæk og jeg sette oss ned å diskutere hva som skjer videre , sier Gunnarsson.

 1. Les også

  Høgmo går mot medalje igjen

 2. Les også

  Årst i hundre

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Bodø/Glimt18114348202837
3Lillestrøm18114332161637
4Rosenborg1897236221434
5Viking188553225729
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  POLITIKK
  Publisert:

  Une Bastholm trekker seg som MDG-leder – Arild Hermstad tar over inntil videre

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5