Fotball

- Kan ikke huske å ha vært så misfornøyd

<p><strong>BRANN STADION (<a href="http://www.bt.no">bt.no</a>):</strong> Martin Andresen var ikke akkurat lutter smil og glede etter seieren over Brann.</p>

Bergen 20120429.Eliteserien fotball, Brann - Vålerenga, Vålerengas trener Martin Andresen og Branns trener Rune Skarsfjord (t.v.) etter eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Vålerenga på Brann stadion søndag kveld. Kampen ender 1-2 til Vålerenga. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix SCANPIX

 • Roy Ellingsen

Brann – Vålerenga 1-2:

Etter en heldig ettmålsseier på Brann Stadion kunne ikke den tidligere Brann-kapteinen unngå å innrømme at Vålerenga kom heldig fra det med tre poeng.

– Førsteomgangen var bra, men annenomgangen er jeg ikke fornøyd med , sier Andresen.

Han gjorde stadige justeringer utover i kampen. Likevel fortsatte Brann å skape sjanser. Først i de siste ti minuttene av kampen syntes Vålerenga å ha kontroll på Brann.

– I første omgang kom Brann sine lange pasninger i bakrommet litt brått på. Det var også det de scoret på, sier Andresen.

Da lå Vålerengas forsvarsfirer som et trekkspill. Det var ikke første gangen heller.

– Det ble litt bedre i annen omgang, akkurat det med de lange. Ellers var annenomgangen ikke bra i det hele tatt, sier Martin Andresen.

Tøff debut

På spørsmål fra NRK sier han direkte at han ikke kan huske å ha vært så skuffet etter en seier før.

Nicolai Næss debuterte fra start i eliteserien og ble herjet med. Grovt og til tider stygt var det. Birkir Sævarsson løp fra ham som om han ikke var der og Amin Askar lykkes med absolutt alt han forsøkte på mot den ferske backen. Til slutt forbarmet Andresen seg over ham, og flyttet ham over på høyresiden, mens Dawda Leigh gikk over på venstrebacken.

– «Nico» hadde litt problemer med farten til Askar, sier Andresen og nominerer seg samtidig til understatementprisen 2012. ## – Får det ikke til

Enda mer misfornøyd var Andresen med det som skjedde på midtbanen, der verken Bojan Zajic, Harmeet Singh eller Mohamed Fellah løp nok etter at Kristofer Hæstad gikk ut skadet.

Tross alt dette sto Vålerenga igjen med alle poengene etter oppgjøret.

– Det er ingenting som føles bedre enn å slå Brann i Bergen , sier Singh, og viser at Freddy Dos Santos’ ånd fremdeles lever i beste velgående i Vålerenga-garderoben.

Han har full forståelse for at treneren ikke er fornøyd med kampen.

– Vi får det ikke helt til ennå. Det er greit at vi vant, men vi vil jo spille god fotball også. Vi er ikke helt der ennå, sier Harmeet Singh.

 1. Les også

  Grorud: - Utvisningen ble avgjørende

 2. Les også

  Barmen tror han bare er førstemann ut

 3. Les også

  Brann marsjerer baklengs

 4. Les også

  &laquo;Korken&raquo; tar ansvaret

 5. Les også

  Doddo-blogg: Lys i mørket

 6. Les også

  Brann sløste bort seieren med ti mann

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Brann sløste bort seieren med ti mann

 2. FOTBALL

  Andresen ikke bekymret etter 0-0

 3. FOTBALL

  Fellah: - Fikk motivasjon av å sitte på benken

 4. FOTBALL

  Vålerenga klarte uavgjort mot spansk topplag

 5. FOTBALL

  VIF-debutant reddet seieren mot 10 mann

 6. FOTBALL

  Skyldte på gresset i Bergen etter straffebom