Fotball

Herjet igjen i Jerv-seier: – Det er magi

Diego Campos fortsetter å imponere for laget fra Grimstad.

Diego Campos herjet for Jerv igjen.
  • Sindre Trygsland

Grorud - Jerv 0–3

Etter tap i sesongåpningen har Jerv virkelig fått fart på sakene. 3–0-seieren borte mot Grorud var lagets andre strake trepoenger, og Arne Sandstøs menn står med åtte poeng på fem kamper. Det holder til en 7.-plass.

En av spillerne som nok en gang tok hovedrollen, var Diego Campos fra Costa Rica. Han løp omtrent 50 meter med ballen før han satte inn 1–0 for Jerv etter seks minutter i hovedstaden.

– Det er magi. Han har vært en åpenbaring i OBOS-ligaen. Har du sett, sa fotballekspert Joachim Jonsson direkte på Eurosport.

Riktignok ble det påpekt at Groruds forsvarsspill ikke var veldig imponerende, men Jerv-spillerens enkeltprestasjon fikk opp stemningen i studio.

Se målet i høydepunktene nedenfor:

Fjerde for sesongen

Camos har hatt en gnistrende sesongstart. Dette var hans fjerde mål for sesongen, og det kom på vakkert vis.

Pibe økte til 2–0 for Jerv like før pause, før Campos nok en gang var involvert på tampen. Han spilte fri Ole Marius Habestad som satte inn 3–0.

Laget flyr høyt før storkampen mot Lillestrøm fredag. Sistnevnte sliter derimot om dagen.

Les også

Vil løse Start-spissenes måltørke: Treneren bekrefter at rekordsigneringen nærmer seg comeback

Arne Sandstø og Jerv har funnet formen.

Forrige serierunde gikk de på en virkelig smell da de tapte hjemme mot Stjørdals/Blink. Mandag ble det et skuffende 1–3-tap i Bergen mot Åsane.

I god form

Jerv startet sesongen med tap borte mot KFUM Oslo. Siden er det blitt uavgjort mot Sandnes Ulf og Ull/Kisa, før det forrige runde ble seier etter en enorm snuoperasjon mot HamKam.

Da lå Jerv under 0–2 frem til det gjensto åtte minutter, men snudde og vant 3–2.

Les mer om

  1. OBOS-ligaen
  2. FK Jerv