Fotball

Knallstart på høstsesongen for Træff

Holdt nullen for første gang denne sesongen.

SCORET: Træff-kaptein Magnus Oltedal sørget for 1-0 i 1. omgang mot Rosenborg 2.
  • Thomas Rud

Molde: Træff slo Rosenborg 2 2-0 på hjemmebane da høstsesongen i herrenes 2. divisjon ble sparket i gang for deres del mandag kveld. Gjestene fra Trondheim stilte med et ungt lag, og hadde lite å stille opp med.

— Vi siste betydningen av denne kampen, og vi spiller entusiastisk. Jeg er fornøyd med gjennomføringen og at vi greier å holde nullen, sier Træff-trener Erik Brakstad.

Træff holdt nullen for første gang denne sesongen og fikk med seieren en luke ned til Rosenborg 2 og nedrykksplassen på sju poeng.

— Det var veldig viktig å få det pusterommet. Målsettingen vår er 30 poeng, og da må vi plukke flere enn de 13 vi klarte i vårsesongen, fortsetter Brakstad.

Træff best i det meste

Etter seks minutter fikk Træff kampens første store sjanse. Bjørnar Eltervåg banket til på halv volley, men keeper Daniel Hagen reddet til corner.

Minuttet etter slo Træffs Ronny Fredriksen inn til Magnus Oltedal som ekspederte ballen i mål til 1-0 for hjemmelaget.

RBK fikk sin første store sjanse etter 11 minutter, men skuddet ble flott reddet av keeper Andreas Beinset.

Oltedal hadde også en ball i nettet etter 24 minutter, men Træffs kaptein ble avblåst for offside.

Træff-gutta hadde god kontroll på kampen inn mot pause og produserte et par farligheter. Til pause sto det 1-0. ## Fint samspill

Etter en rolig start på 2. omgang skar Lasse Brandal og Træff inn fra venstrekanten og la perfekt inn til en umarkert Simon Markeng. Spissen gjorde ingen feil og la på til 2-0 etter 56 minutter.

De neste 20 minuttene gikk kampen inn i en mer rolig periode, og ingen av lagene produserte store sjanser. Bortelagets Jørgen Solli fikk blant annet gult kort etter at dommer Karl Fredrik Røsok mente han hadde forsøkt å filme seg til straffespark. Den avgjørelsen så ut til å være riktig.

Bortsett fra et lite Rosenborg-press mot slutten klarte Træff å hale i land seieren 2-0 og ligger dermed som nummer ni på tabellen.

PS. MFK 2 tapte sin kamp mot Levanger 1-3 på hjemmebane mandag ettermiddag. Hjemmelagets mål ble satt inn av Eirik Haugan, mens Daniel Stensland, Simen Raaen Sandmæl og Ivar Sollie Rønning scoret for Levanger.

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. SK Træff