Fotball

Skullerud: - Vi har hatt 14 dager med god trening

Tor Ole Skullerud mener han vet godt hva som venter i søndagens toppoppgjør.

 • Erik Birkeland

(Molde/Rbnett): Moldetreneren skryter av kanarifuglene som søndag kveld vil kjempe om nye poeng i medaljekampen i eliteserien.

– De har vært veldig flinke (i Lillestrøm), og viser hva kontinuitet betyr. De har satt sammen system som er gjenkjennbart og stødig, som gjør at nye spillere kommer seg på plass fort. Magnus Haglund og Lillestrøm har gjort en bra jobb, sier Skullerud.

– De har bygget laget over tid og har bra med rutine kombinert med noen unge spillere. Det er et godt Lillestrøm-lag, de kjemper om medalje og er fullt gira.

— Vi er forberedt

At laget er tydelige i spillestilen kombineres med gode enkeltspillere, hvor Fofana har vært en av de beste, som Skullerud tydligvis er fullt klar over.

– Vi er forberedet, vi vet hva som kommer, sier Skullerud.

Søndagens kamp er den første i en rekke avgjørende kamper utover høsten. Innspurten på årets sesong starter på mange måter søndag.

– Det gleder vi oss svært mye til. Det kommer en periode nå med kamper som er svært viktige. Både seriekamper og en viktig cupkamp. Det er nå vi får se om vi kan stå løpet ordentlig, sier moldetreneren.

– Vi har nå alle spillerne tilbake og det ser ganske fint ut. Troppen er nesten skadefri nå. Vi har hatt veldig godt av fjorten dager med trening, så det har vært en fin periode, konkluderer Tor Ole Skullerud, som selv har vært TV-ekspert i landslagspausen.

 1. Les også

  Gulbrandsen: - Spennende å møte gamle lagkamerater

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Molde FK

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Skullerud om meldingene fra Odd: - Respektløst og tøysete

 2. FOTBALL

  Moe: - Lillestrøm blir en skikkelig god test for oss

 3. FOTBALL

  Skullerud har trent både Godset og Molde. Begge klubber sliter med samme problem.

 4. FOTBALL

  Skullerud: - Det kommer til å bli steintøft

 5. FOTBALL

  Skullerud-skryt til Stabæk

 6. FOTBALL

  Skullerud vil ikke gi fra seg flere