Lege behandlet motspiller han selv hadde grisetaklet

Årvoll-spiller Torgeir Hoås definerte på mange måter uttrykket «hell i uhell» tirsdag kveld. Først brakk han beinet etter en grisetakling — deretter ble han behandlet av spilleren som nettopp hadde taklet ham.

GRISETAKLET: Årvoll-spiller Torgeir Hoås brakk tirsdag beinet etter en grisetakling på fotballbanen, deretter ble han behandlet av motspilleren som nettopp hadde taklet ham.
Espen Schjerven, tidligere 1.-divisjonsspiller for Manglerud Star.

Under en kamp mot Korsvoll 2 i 4. divisjon i Oslo brakk Hoås beinet etter en særdeles tøff takling fra Korsvoll-spiller Espen Schjerven.Schjerven jobber til daglig som lege. Om det var savnet til jobben som ble for stort vites ikke. Han rakk iallfall å motta det røde kortet fra dommeren før han egenhendig utførte behandling av Hoås fram til ambulansen ankom Årvoll.

— Utrolig absurd situasjon

For Hoås kom det bardust på at Korsvoll-spilleren var den som sto bøyd over ham sekunder etter taklingen.

— Det var en utrolig absurd situasjon. Først takling, så behandling. Jeg ble overrasket over at han ikke ga seg, sier han til NTB.

— Men behandlingen etterpå er det høyt nivå over. Schjerven og jeg hadde en fin tone underveis i kampen, så denne taklingen kom ut fra intet. Han gikk nok etter ballen, sier Hoås med et smil.

Bror til Øyvind Hoås

Torgeir Hoås er bror til mer kjente Øyvind, og har en fortid i blant annet Molde for ti år siden. Han har også vært en del av trenerteamet i Hønefoss fram til i vinter.

Spilleren ble sendt til Oslo universitetssykehus på Ullevål. Der ble det konstatert brudd i leggbeina på høyre fot.

Kampen endte for øvrig med 2-1-seier til Årvoll.

— Meget fornøyd med tre poeng, avslutter Hoås i morfinrus fra sykesenga. (©NTB)