Det vi så mot Stabæk var «Gutta på tur»

Drittkamp. Tre kamper, to tap. Mot Mjøndalen og Stabæk. Flaut.

BETENKT: Viking-trener Kjell Jonevret var alt annet enn fornøyd med laget sitt etter 1-0-tapet på Nadderud søndag.

Det handler ikke om dyktighet, det handler om hjerteNår man har sendt en tversoverpasning rett i beina på motstanderen for n'te gang.

Hvor er gløden vi ble lovet

Når midtbanen så vidt gidder å luske tilbake i forsvar. Når frispark sendes rett i beina på motstanderen.

LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

En motstander som nok en gang får stå på 16-meterstreken og sende avgårde nok et skudd, uten at medspillere reagerer. Da er det noe grunnleggende feil med ambisjonsnivået til spillerne.

LES OGSÅ: Folket tror ikke på Viking lenger

Mener dere virkelig at dette er godt nok av lagkameraten deres? Eller deg selv? Hvor er gløden vi ble lovet? Skulle ikke Burchnall og Hoseth få opp temperaturen i troppen? Vekk med snillismen?

Det vi så var «Gutta på tur». Gode kompiser som sier «jaja, du treffer nok med pasningen neste gang».

Stabæk burde vunnet mer

For et par helger siden var jeg i Mjøndalen og så dere tape mot et (sorry) drittlag. Det svei, men det gikk greit. At Mjøndalen skulle kjempe oss i senk i en enkeltkamp kunne vi leve med.

Mot Stabæk var det flaut. Stabæk burde vunnet mer.

Her jubler Stabæk-spillerne etter Cole Grossmans seiersmål rett før slutt.

Og dette er ikke urettferdig kritikk, Viking. Jeg VET at dere kan bedre enn dette. Jeg VET at når dere kjører på så kan dere slå et kanonbra Rosenborg 4-2, men kanskje dere har blitt så vant med middelmådige resultater at dere tror det er greit å tape på denne måten. Det er det ikke!

Jeg kommer, som alltid, til å betale for både plassen min og pølse neste helg mot Rosenborg, men det skal mye til å få med mer enn èn kompis på stadion etter en sånn innsats.