NÅ: Arsenal og Dortmund videre

Alt kan skje i Dødens gruppe. Følg kampene her.

DUELL: Napolis Raul Albiol og Arsenals Olivier Giroud.
  • Roar Lyngøy

Det er klart for sjette og siste runde av gruppespillet i Champions League.

Fra «Dødens gruppe», gruppe F, kan i teorien Arsenal ryke ut. Men da skal mye gå galt for Arsene Wengers mannskap.

Trolig står det mellom forrige sesongs tapende finalist Borussia Dortmund, og Napoli.

Vi følger alle kampene fra 20.45.

Gruppe E:

Chelsea med sine 9 poeng er garantert avansement ettersom Basel (8 poeng) og Schalke (7) møtes i siste runde i kveld. Steaua Bucuresti (3) er ute av bade Champions League og Europaliga, og har kun æren å spille for på Stamford Bridge.

Gruppe F:

Fullt drama i «dødens gruppe». Arsenal topper med 12 poeng, foran Borussia Dortmund og Napoli med 9. Marseille har fem strake nederlag. Intet er avgjort, men Napoli risikerer å bli nummer tre selv om laget slår Arsenal. Dersom både Napoli og Borussia Dortmund vinner sine kamper onsdag, må den italienske klubben slå Arsenal med tre mål for å gå forbi. Tar Marseille sine første poeng mot Borussia Dortmund, går Napoli videre med seier og eventuelt også med uavgjort.

Gruppe G:

Atl. Madrid er suveren gruppevinner med 13 poeng. Kampen om den andre plassen står mellom Zenit St. Petersburg (6) og Porto (5).

Gruppe H:

Barcelona (10 poeng) er langt på vei klar som vinner av gruppen, men har noe å bevise når Celtic (3 poeng) gjester Camp Nou. Kampen om den andre plassen som gir avansement står mellom Milan (8) og Ajax (7). Uavgjort er nok for Milan.