Tommy Høiland klar for Strømsgodset

Spissen har skrevet under en treårsavtale med Strømsgodset.

Tommy Høiland var godt fornøyd med å sette inn 1-0 for Molde.
  • Fredrik Saltbones

Det bekrefter klubben på sin nettside.

Fredag reiser han til Spania og slutter seg til Strømsgodsets treningsleir i Marbella. Søndag møter laget Dinamo Moskva i treningskamp.

— Godset er det laget i Norge som spiller den mest attraktive fotballen. Det er samtidig et topplag som skal ut og kjempe i Europa. Jeg fikk spille i Europa League med Molde i fjor, og det ga virkelig mersmak. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang i Strømsgodset, sier Tommy Høiland i pressemeldingen.

Flo: –Fått vårt førstevalg

Tommy Høiland, opprinnelig fra Bryne, spilte forrige sesong for Molde. Han har også vært innom Viking, Sandnes-Ulf og Lillestrøm i sin karriere.

Da spissen Marvin Ogunjimi ble solgt til den kinesiske Suwon FC, startet jakten på ny spiss for Godsets sportssjef, Jostein Flo. Onsdag ble klubbens førstevalg på topp, Marcus Pedersen, skadet i en treningskamp. Dermed var behovet for en ny mann på topp stort for drammenserne.

— Tommy passer veldig godt inn i vår spillestil. Han har mye energi, han er kvikk og hardtarbeidende, han er uredd og en goalgetter. Vi tror vi kan utvikle Tommy videre. Vi har fått vårt førstevalg, og det er vi strålende fornøyd med, sier Jostein Flo.

PS! Marcus Pedersen har pådratt seg en lyskestrekk, men det er foreløpig uklart hvor lenge han vil være satt ut av spill.

LES OGSÅ:

Les også

Tommy Høiland blir i Norge

Les også

Aalesund-treneren avviser at Tommy Høiland er aktuell 

Hør den nyeste episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt109102992028
2Brann1062221101120
3Tromsø9522118317
4Molde105142415916
5Lillestrøm95131614216
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk