Uklart hvor lenge Haaland blir borte: – Vet ikke helt omfanget

Erling Braut Haaland skal sjekke kneet onsdag etter 0-1-tapet for Bayern München.

Bayern Münchens David Alaba (liggende) blir fraløpt av Erling Braut Haaland.
  • NTB

Haaland ga seg cirka 20 minutter før slutt. Han haltet med høyrebeinet da han gikk av banen og tok seg til kneet like før han ble byttet ut.

– Det er en kneskade, og vi vet ikke helt omfanget. Jeg tror ikke han blir lenge borte, sa Favre om Haaland-situasjonen.

Eksperter mener det vil komme en markant økning i skader også i Bundesliga framover. Analyser foretatt av forskere blant annet ved bruk av Zone7-systemet, viser at skaderisken øker med 25 prosent om man spiller åtte kamper i løpet av 30 dager mot fire og fem i samme tidsrom.

Fotballigaer verden rundt står foran et meget tett kampprogram i tiden som kommer.

Erling Braut Haaland under tirsdagens storkamp i Bundesliga. Her blir han jaget av Bayern-spiller Alphonso Davies.

Tysklands største avis Bild slo fast etter kampen at Favre ikke får fortsette i jobben etter denne sesongen. Det gjorde den under tittelen «Favre-kapitulasjonen: Derfor blir det ikke et tredje år med Favre»

I et TV-intervju kort etter oppgjøret tirsdag svarte Favre kryptisk på spørsmålet om hva framtiden bringer for ham. – Jeg skal snakke om det om et par uke, sa sveitseren.

Han har kontrakt til sommeren 2021.

Borussia er utslått av den tyske cupen. Det samme skjedde i Champions League. Tapet mot Bayern tirsdag gjorde at seriegullet høyst sannsynlig forsvant.

De fire beste på sluttabellen får plass i mesterligaen neste sesong. Fem lag er med i den kampen, og Borussia spiller videre under et visst press.

(©NTB)