Syv grusomme Vidar-minutter i Oslo

Tom Nordlies hat trick-helt senket stavangerlaget.

Skeid-trener Tom Nordlige ledet oslolaget til en enkelt over Vidar.

Skeid - Vidar 3-0 (0–0)

Skeids Stian Pettersen avgjorde kampen mot Vidar på egen hånd. I løpet av sju minutter - fra det 65. til det 72. minutt, satte han ballen bak Vidar-keeperen Bjarte Egeland tre ganger.

På bakgrunn av kampens siste 45 minutter skal Vidar si seg glad for at det ikke ble flere baklengsmål.

Vidar leverte en grei 1. omgang i oppgjøret mot Skeid i Oslo lørdag, og gikk til pause med 0-0.

Allerede i kampens første minutt burde gjestene tatt ledelsen, men fra kloss hold satte Jostein Ekeland ballen utenfor stolpen med en heading.

Vidar hadde en heading i stolpen også fem minutter ut i 2. omgang, og det var Martin Haaland som nikket et frispark videre.

Det var Vidars siste mulighet i dette oppgjøret. Skeid som også hadde et skudd i stolpen like før lagene gikk til pause, dominerte fullstendig kampen i 2. omgang.

I denne perioden var det divisjonsforskjell mellom lagene, og 3-0-seiren var avgjort fortjent.

Skeid misbrukte forøvrig et korrekt idømt straffespark etter 76 minutter da skuddet gikk høyt over.

- Vi leverte en bra 1. omgang, jeg vil si vi gjorde en perfekt bortekamp. Men mål preger kamper. Da Skeid tok ledelsen endret kampbildet seg, sier Vidars Andreas Haukland Westlye.

- Skeid var bedre enn oss, vi kom oss ikke ut av forsvar i 2. omgang,og fikk for stor strekk i laget. Vår neste kamp er hjemme på Lassa mot Fløy. Vi får la Fløy unngjelde for nederlaget i Oslo.

Baklengsmålene kom da Skeid gikk fram på Vidars høyreside, pasningen gikk tvers over banen til Stian Pettersen som scoret tre ganger. Best hos Vidar var keeperen Bjarte Egeland som ikke hadde noen sjanse til å avverge scoringene.