Publikum strømmer til Lerkendal før Rosenborg sin skjebnekamp

Rosenborg hadde budsjettert med 10.000 solgte billetter til kampen mot Dundalk. Tre timer før kampstart har de solgt 14.000.

Lerkendal blir ikke fullsatt, men det er stor interesse for kampen mot Dundalk.

Rosenborg tar imot Dundalk i den avgjørende kampen om å gå videre til den tredje kvalifiseringsrunden til Mesterligaen. Spenningen lever i aller høyeste grad, etter 1-1 på bortebane. Rosenborg har en liten fordel med det svært viktige bortemålet, men har fortsatt en tøff jobb foran seg.

Les også

Ni ting du kanskje ikke visste om Dundalk

Les også

Slik er Rosenborgs milliontrapp i Europa

Åpnet flere tribuner

Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, forteller at de nå har åpnet alle tribunene bortsett fra Coop-tribunen for salg. Klubben budsjetterte med 10.000 solgte billetter. Hun sier at de merker at det er større interesse for kvalifisering til Mesterligaen, kontra Europa League som klubben kjempet om i fjor. Dyrhaug er glad for at så mange trøndere viser interesse for å støtte Rosenborg i den svært viktige kampen.

– En ting er at det er en stor interesse rundt klubben, det er vi selvsagt glad for. Men en annen ting vi blir glad for er jo at trønderne kjenner sin besøkelsestid, og støtter klubben under viktige kamper. Det er jo kjempeviktig for oss å komme til Europa, sier Dyrhaug på telefon til Adresseavisen.

14.000

Klokken fire var det altså solgt over 14.000 billetter til Rosenborg sin skjebnekamp mot Dundalk, onsdag kveld. Daglig leder, og arrangement-ansvarlig i klubben, Tove Moe Dyrhaug sier at de fortsetter å selge billetter frem til kampstart ,og at det fortsatt er flere gode seter igjen for de som ønsker å se om Rosenborg går videre til tredje kvalifiseringsrunde i Mesterligaen.

Kampen har avspark 19.15.