Han har 212 kamper for Tromsø - men mot Haugesund søndag kan det være slutt

Remi Johansens kontrakt går ut etter sesongslutt og fremtiden i TIL er fortsatt usikker.

Remi Johansen, her i duell med Mads Hansen, er usikker på hva som skjer fremover. Kontrakten går ut etter sesongen. Søndagens kamp mot Haugesund kan være hans siste.

ALFHEIM: – Vi får se hva som skjer. Selvfølgelig ville det være vemodig om det blir slik, men vi har ikke noe nytt å melde fra den fronten. Men som jeg har sagt hele tiden: TIL er en klubb jeg er veldig glad i, sier Johansen, som totalt har spilt 212 TIL-kamper siden debuten i 2009.

Les også

Tromsø jakter den nye Kara eller Ciss

Sa nei

– Remi er en TIL-DNA-spiller. Vi har stor respekt og er veldig positiv til Remi Johansen, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Remi sa nei til en ny kontrakt i sommer, og eventuelle nye samtaler er satt på vent.

– Vi har ønsket å ha Remi. Så får vi se hvor det ender til slutt. Vi ga ham et tilbud i juni. Det er det som er konkret fra klubbens side, sier Johansen – som bekreftet at tilbudet fra den gang ikke fortsatt står ved lag.

Utover det vil ikke Svein-Morten Johansen spekulere i videre prosess.

– Vi kommuniserer ikke med spillerne gjennom media. Vi ønsker å ta en grundig runde med spillerne, og med agenter når vi må ta det med dem.

Usikker på fremtiden: Remi Johansen.

Melder seg klar

Kent Karlsen er Johansens agent.

– Om TIL kommer på banen igjen vet vi ikke. Vi har vært enig om at vi skal spille ferdig sesongen før vi gjenopptar dialogen, sier Karlsen.

Selv om TILs divisjonsstatus nå er avklart, har foreløpig ikke partene avtalt nye forhandlinger. Remi Johansen sier han heller ikke har vært – eller er – i dialog med andre klubber.

Midtbanespilleren har for øvrig de siste ukene kjempet seg tilbake etter en kneskade og melder seg klar til Haugesund-kampen søndag. Det kan bli hans siste i TIL i denne omgang.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk