Fotball

Ranheim gjør tre endringer - Helmersen starter mot Vålerenga

Kampbelastningen tvinger Ranheim-trener Svein Maalen til å gjøre bytter.

TILBAKE: Andreas Helmersen (21) ble matchvinner mot Sandefjord. Nå er han tilbake fra start som spiss for Ranheim.
  • Eivind Hustad Evjen

Kun tre dager etter 0–2-tapet for Brann hjemme på Extra Arena, skal Ranheim i ilden igjen mot Vålerenga. Med Ranheims sjette kamp i april, må det kriges godt for å stå i mot Ronny Deilas menn i kveld.

Les også

Løkberg varsler Ranheim-revansj mot Vålerenga

Tre endringer

Aleksander Foosnæs har hatt magetrøbbel de siste dagene og er nødt til å se storkampen fra tribunen i kveld. Øyvind Alseth kommer inn som vikar på venstrebacken.

Ellers er forsvaret det samme, og trioen på midten er helt lik den som tapte mot Brann i midtuka. På topp, derimot, gjør Maalen to endringer. Øyvind Storflor og Michael Karlsen er ute, mens ungguttene Sivert Solli og Andreas Helmersen får sjansen fra start.

Ranheim har overprestert i innledningen av sesongen, og ligger i skrivende stund på tredjeplass, selv om de tapte toppkampen mot Brann. Nå venter en knalltøff batalje mot Vålerenga, som med seier i kveld vil kunne klatre forbi Ranheim på tabellen.

Ronny Deilas menn har hatt hele seks dager å hvile på siden forrige kamp, mens Ranheim har måttet nøye seg med halvparten.

Slik starter Ranheim (4–3–3):

Even Barli - Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Øyvind Alseth - Kristoffer Løkberg, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen - Sivert Solli, Andreas Helmersen, Erik Tønne

Benken: Magnus Lenes, Kim Riksvold, Ivar Furu, Simen Sandmæl, Sondre Sørløkk, Glenn Walker, Michael Karlsen

Les mer om

  1. Andreas Helmersen
  2. Øyvind Storflor
  3. Øyvind Alseth
  4. Michael Karlsen
  5. Svein Maalen
  6. Ronny Deila
  7. Ranheim TF