Fotball

Dramatikk for Tettey: – Det var litt skremmende å se blod komme ut av skoen min

Uklart hvor alvorlig skaden til 31-åringen er.

Her får Alexander Tettey hjelp av banen etter å ha skadet seg mot Norwich.
  • Sindre Trygsland
  • Øystein Jorem
    Journalist Adresseavisen

Barnsley - Norwich 1–1

Alexander Tettey forlot banen på båre da Norwich spilte 1–1 borte mot Barnsley tirsdag kveld. Nordmannen gikk ned for telling cirka ti minutter før slutt, etter et sammenstøt med lagkompis James Husband.

Det er foreløpig usikkert hvor alvorlig skaden er, men Tettey selv kommer med betryggende ord om egen tilstand overfor Adresseavisen.

– Alt jeg vet er jeg ikke blør lenger, og at den venstre foten er litt hoven på grunn av at jeg sparket inn i skruknottene til noen. Jeg tror ikke det er noe brudd, så jeg bør være klar igjen så fort det ikke gjør vondt lengre.

– Det var litt skremmende å se blod komme ut av skoen min. Alt jeg hadde tenkt å på var å gjøre ferdig sesongen uten skade, så det var ikke noe gøy at det her skjedde. Men det er ikke noen stor ting, så det går fint, sier han.

Les også

Her dyttes ballgutten over reklameskiltet

– Blodet strømmet ut som vann

Han virker altså å ha sluppet med skrekken. Fra sidelinjen så skaden dramatisk ut.

I et intervju med avisen Eastern Daily Press forteller manageren Daniel Farke at de fryktet det verste da de så en blødende Tettey bli båret ut.

– Det var en spesiell situasjon, et sjokkerende øyeblikk. Jeg er fornøyd med at spillerne mine klarte å fortsette å spille og konsentrere seg. Han ble truffet i foten og blodet strømmet ut som vann. Vi fikk alle følelsen at han hadde et hull i foten og at det var slutten på karrieren hans, sier Norwich-manageren.

Norwich-manager Daniel Farke fryktet det verste da han så karrieren til Alexander Tettey.

Norwich-spilleren har pådratt seg en skade i foten, men det er foreløpig uklart hvor alvorlig den er. Ifølge lokalavisen skal nå omfanget av skaden undersøkes.

– Det er ikke snakk om brudd, og vi håper det ikke er en alvorlig skade, sier Farke i en Twitter-melding delt av Norwich.

Tettey var i hvert fall ved godt mot etter kampslutt, avslører lagkamerat James Husband.

– Tettey er ok og smiler til og med. Det er typisk ham, sier Husband.

Usikker fremtid

Alexander Tettey er inne i sitt siste år av kontrakten med de gule og grønne fra Øst-England. Han kom til Norwich i 2012.

I et intervju med Eastern Daily Press for under en uke siden, avslørte nordmannen at han har fått tilbud om å forlenge kontrakten, men at det han ble tilbudt «ikke var godt nok».

Norwich ligger på 14. plass i den engelske mesterskapsserien etter 37 av 46 serierunder.

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Alexander Tettey