Fotball

Fortsatt ingen Andrine Hegerberg i landslagstroppen: – Vi har funnet en stamme

PSG-proffen er ikke en del av den norske landslagstroppen.

Andrine Hegerberg (f.v.) får fortsatt ikke tillit på landslaget. Berit Roald / NTB scanpix

Landslagssjef Martin Sjögren presenterte mandag 19 av 23 spillere til Algarve Cup i slutten av februar og begynnelsen av mars.

– Troppen er ganske lik som tidligere. Ingrid Ryland kom inn i troppen på grunn av forfall forrige gang og er med nå, mens Elise Thorsnes er tilbake som planlagt. Vi har funnet en stamme som har vært med over lang tid og som vi er fornøyde med, sier landslagssjef Martin Sjögren.

Andrine Hegerberg har vært i vraket i hver eneste landslagstropp siden lillesøster og verdensstjerne Ada tok en landslagspause etter EM-fiaskoen i fjor sommer.

Les også

Hegerberg ut mot landslagsledelsen: – Jeg har følt meg helt alene

Fire plasser igjen

Det finnes fortsatt en liten mulighet for at eldstesøster Hegerberg kan bli tatt med til Portugal. Troppen skal totalt bestå av 23 spillere. De fire siste blir tatt ut i neste uke.

– Vi skal se en del kamper på La Manga og holder derfor noen plasser åpne. Det er satt av plass til en keeper og tre utespillere, forteller Sjögren.

Under samlingen i Portugal skal Norge spille mot Australia, Kina og Portugal, i tillegg til at det blir en plasseringskamp.

Les også

Hegerberg klar for PSG: Nå blir det norsk søsterduell i fransk fotball

God motstand

– Vi spiller kamp onsdag, fredag, mandag og onsdag. Det blir en ekstrem høy belastning. Vi møter god motstand og ulike type lag. Australia er et av de beste lagene i verden akkurat nå. De er veldig sterke og har vært gode over tid. Det blir en veldig tøff match. Kina blir en annen type kamp. De har veldig tekniske spillere, men ikke samme fart og kraft som Australia. Portugal er en mellomting mellom disse. Det er et lag på fremmarsj, som var med i EM i sommer, sier landslagssjefen.

– Vi gjorde en bra samling i La Manga. Spesielt kampen mot Skottland var vi veldig fornøyd med. Det blir andre type motstandere nå og absolutt en nyttig samling, avslutter Sjögren.

Disse er tatt ut:

(©NTB)

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Trøbbel for Norge: Halve VM-laget er ute

 2. FOTBALL

  Her er kvinnetroppen som skal sikre norsk VM-plass

 3. FOTBALL

  Tre lokale spillere tatt ut på A-landslaget: – Har vært målet mitt lenge

 4. FOTBALL

  Ny bergenser på landslaget: – Har vært drømmen min siden jeg var liten jente

 5. FOTBALL

  Flere lokale spillere tatt ut i landslagstroppen: Sandviken-kapteinen kan få sin debut

 6. FOTBALL

  To nye navn i Norges landslagstropp