- Unnskyld, Molde!

Ydmyk Knut Olav Rindarøy beklager laginnsatsen etter cupbomben i Stjørdal.

Molde-spillerne var langt nede etter det overraskende tapet mot Stjørdals-Blink.
  • Trond Hustad
    Trond Hustad

STJØRDAL: Knut Olav Rindarøy var sterkt preget etter tapet mot Stjørdals-Blink. Veteranen var lei seg på vegne av både klubben og tilhengerne.

— Jeg vil si unnskyld. Det er bare å beklage overfor supportere og folket i Molde. Dette var altfor dårlig, sa gossingen etterpå.

Han måtte lete etter ordene da han skulle beskrive følelsene.

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. I dag må vi bare være ydmyke. Vi var ikke bedre. Det er rett og slett ikke godt nok.

- Dere kom tidlig bakpå, det samme har skjedd i flere bortekamper i serien i det siste. Hvorfor slipper Molde inn mål så tidlig?

— Det er vanskelig å svare på. Vi visste hva som kom, at de ville ligge lavt og vi måtte være tålmodige. Men vi var ikke skikkelig på fra start. Så fikk de det første målet som gjorde alt vanskelig. Det har skjedd før. De hadde vel bare to sjanser. Men jeg tror ikke vi skaper noe mer, heller. Det holder ikke.

- Har du en mening om det er riktig å starte med bare tre forsvarere i en sånn bortekamp?

— Det har jeg ingen formening om. Vi spiller slik eligaen av og til og vi gjorde det i dag. Det er Ole som setter opp laget og så spiller vi etter det, sier Rindarøy, som startet på venstre flanke og ble trukket ned på venstre back i slutten av første omgang.

Han mener ungguttene Kristian Strande og Martin Ove Roseth fortjener skryt for innsatsen selv om de fikk det tøft i starten av kampen.

— Jeg vil rose begge to. De sto fram utover i kampen. De gikk i krigen og skal ha all ære for innsatsen. Vi var elleve stykker utpå der som tapte kampen. Det er vi erfarne spillerne som har ansvaret og må ta dette på våre skuldre. Vi kan finne på så mange forklaringer vi vil, det betyr ikke noe. Skyld gjerne på oss. Skyld gjerne på meg, sa Rindarøy.

- Det skjedde nesten mot Grorud og så skjedde det i dag. Hva er det som oppstår i fotballkamper der eliteserielag og 2. divisjonslag plutselig ser like gode ut?

— Det er bare sånn det er noen ganger. En mot en er vi bedre, på papiret. Så kommer det en scoring, og så forandrer det seg. Jeg har vært med på dette her mange ganger før, også tidligere enn tredje runde. Det verste var da vi ble slått ut av KIL/Hemne, selv om jeg ikke spilte akkurat den kampen. Nå har det skjedd med Brann og Aalesund. Det var flere andre eliteserielag som røk ut i dag. Men vi kan bare bry oss om oss sjøl. Og i dag gjorde vi ikke jobben vår, sa Knut Olav Rindarøy.